(06-09-2015, 02:09 PM)Shihan نوشته: دوست عزیز
این داره نشون میده برای دپارتمان مورد نظر این موارد رو خواسته شده اما به اینالیایی و انگلیسی اشاره نکرده. ضمناً چرا باید یه فردی که به ایتالیایی تحصیل میکنه مدرک GRE نیاز داشته باشه یا ازمون SAT. به نظرم از ایمیلی که در پایین بخش فایل هست درخواست اطلاعات بیشتر کنید.
بله حدس من هم رشته های انگلیسی بود که منظورم رو اشتباه بیان کردم،
فکر میکنم منظورش رو متوجه شدم،
در حالت عادی برای ورود به مقطع کارشناسی در پلی تکنیک تورین در سال تحصیلی 2015-2016 باید نمره 50% به بالا در آزمونی موسوم به TIL بیاورید تا مجاز به ثبتنام شوید.این آزمون چندبار در سال برگزار میشه و فکر میکنم چیزی شبیه به آزمون TOLC باشه که قبلا در اینجا توضیح دادم.
حالا در اینجا گفته شده که کسانی که این مدر ک ها را دارند،GRE و SAT، اگر حداقل نمره های ذکر شده را داشته باشند میتونن مستقیما وارد پروسه ی ثبتنام بشن و نیازی به پاس کردن آزمون TIL ندارند.
ویرایش جالب هست که دانشگاههای ایتالیا برای پذیرش ذر مقطع کارشناسی دارند به سمت مسیری حرکت میکنند که دانشگاههای آمریکایی در پیش گرفته اند، یعنی استفاده یک آزمون استاندارد و هماهنگ به جای آلفا تست، که این روش مزیت های بسیاری نسبت به آلفاتست داره از جمله برگزاری آزمون در چندین نوبت در طول سال و حوزه های امتحانی متنوع و یا حتی برگزاری آزمون به صورت آنلاین که خیلی هم کار دانشجو رو راحت میکنه و هم از هزینه های مالی و زمانی کم میکنه.
!In bocca chiusa non entrano mosche