08-09-2015, 06:05 PM
(08-09-2015, 01:07 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان
من میخام به استادی ایمیل بزنم و از یک طرح نصفه نیمه ام براش بگم که اگر خاست زیر نظر اون کاملش کنم و مقاله بدیم باهم و بعدا با همون استاد بعنوان استاد راهنما کارکنم و اپلای کنم یعنی اینطوری میخام شروع کنم در واقع.
حالا بنظرتون این کار خوبه و امکان پیشنهاد فاند از استاد ممکنه باشه زمینه کاریش نزدیکه و دانشگاه RMIT استرالیاست
و سوال اصلیم اینکه اولین ایملم چی بزنم؟ خیلی نرمال بگم که میخام اپلای کنم و رزومه بفرستم بعد این موضوع رو مطرح کنم یا اینکه یا اول حرفی از اپلای نزنم و طرح رو توضیح بدم؟؟ یا هر دو رو باهم مطرح کنم و بگم ماجرا اینه؟؟ البته سایت دانشگاه صریحا گفته دوتا سوپروایزر باید قبل اپلای پیدا کنید...
با سپاس.
اگر زمینه کاریتون مشترکه، نیاز به پیش کشیدن مطالب مرتبط با ارائه مقاله مشترک نیست. مطالب موجود در وبسایت دانشگاه رو با حوصله بخونید و یک Proposal و یا یک Research Plan از چیزی که در ذهن دارید آماده کنید و باهاشون مکاتبه کنید. بگید که این کارو در نظر گرفتید که تحت نظر ایشون انجام بدید. کاملاً هم فرآیند متدوالی برای پذیرش از استرالیا هست و اساتید در هر صورت جواب آری و یا خیر بهتون میدن. چون بر اساس قوانین دانشگاههای استرالیا باید با یک استاد به توافق برسید و Proposal تون به تأیید ایشون برسه.
نیاز نیست راجع به فاند هم بپرسید. کمتر استادی در استرالیا فاند شخصی داره. اگر داشته باشه در صفحه خانگی خودش مینویسه و همان بورسیه IPRS و داخلی دانشگاه هست که دانشجویان ازش استفاده میکنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers