08-09-2015, 07:52 PM
(08-09-2015, 06:05 PM)Andre نوشته:اگر زمینه کاریتون مشترکه، نیاز به پیش کشیدن مطالب مرتبط با ارائه مقاله مشترک نیست. مطالب موجود در وبسایت دانشگاه رو با حوصله بخونید و یک Proposal و یا یک Research Plan از چیزی که در ذهن دارید آماده کنید و باهاشون مکاتبه کنید. بگید که این کارو در نظر گرفتید که تحت نظر ایشون انجام بدید. کاملاً هم فرآیند متدوالی برای پذیرش از استرالیا هست و اساتید در هر صورت جواب آری و یا خیر بهتون میدن. چون بر اساس قوانین دانشگاههای استرالیا باید با یک استاد به توافق برسید و Proposal تون به تأیید ایشون برسه.
نیاز نیست راجع به فاند هم بپرسید. کمتر استادی در استرالیا فاند شخصی داره. اگر داشته باشه در صفحه خانگی خودش مینویسه و همان بورسیه IPRS و داخلی دانشگاه هست که دانشجویان ازش استفاده میکنند.
ممنون از پاسخ تون ولی کاریکه من دارم در زمینه محیط زیست و توسعه شهری تو ایرانه که یکسری اطلاعات اولیه بدست اوردم و داده های کارم دارم برای تکمیلش و نتیجه گیری و ... مشاوره میخام, البته سوژه اش مورد جالبیه,این رو من بعنوان پورپوزال تز مطرح کنم شاید موضوع جالبی نباشه؟
منظورم این بود که میشه مشترکا با یک استاد استرالیایی یا کانادایی مقاله داد و بعد درصورت مساعد بودن شرایط دانشگاه استاد راهنمام بشه؟نمیدونم خوب توضیح دادم منظورم رو یا نه..
و من برای چندتا دانشگاه اروپایی هم قصد اپلای دارم تو فنلاند و نروژ باتوجه به رایگان بودن تحصیل برای استادهای اروپا میشه ایمیل زد که صرفا یک بک گراند خوبی ایجاد بشه ایا در روند پذیرش تاثیری داره؟یا اروپا صرفا کمیته پذیرش نظر میده؟
ممنون.