09-09-2015, 02:02 AM
(26-05-2013, 07:42 AM)lavender نوشته: خب من هم بعد از چند قرن ماشین خریدم... دست و جیغ و هورای بلنـــــــــــــــــدالبته اونطور که من می بینم دوتا محدودیت واسه لیز کردن هست یکی تعداد سال های استفاده یکی مایلاژ استفاده.
راستش خیلی وقت بود دنبال ماشین بودم. بنا به دلایلی هی نمی شد بخرم به قول معروف مشکلات مادی ومعنوی! اما دیروز این طلسم شکسته شد.
من همش دنبال ماشین Used بودم. دور ماشین صفر رو خط کشیده بودم. چرا؟! اونقدری که باید پول نداشتم.... و درامدم هم آنچنانی نیست که بتونم خودم به تنهایی بتونم وام بگیرم. ( یعنی تا دیروز ساعت 9 صبح اینجوری فکر می کردم)
خب اول رفتم دنبال ماشین used certified. نتبجش خوب بود نسبتاً.
با خیلیا صحبت کردم و گفتن آره خوبه...ما داریم و....
خلاصه یکی از دوستام گفت: ببین بیا بریم پیش این آشنای ما که هم ماشین خودم رو ازش گرفتیم هم ماشین شوهرم... چندین ساله تو این کاره و می دونه چیکار درسته.
حتی این آقا به قدری منصف بودن که دوستم که خواسته ماشین بخره گغته: من دیلر تویوتام دیگه..می گم اگه می خوای RAV4 2013 بخری الان نخر...تازه اومده هیچ تخفیفی نداره برو هاندا بخر....
خلاصه آقای بسیار محترمی بودن و خیلی هم خوب راهنمایی می کردن. دقیق و درست و بی شیله پیله.
نشستیم کلی حساب کتاب کردیم . بین ماشین نو و Used وused certified. از نظر مکانیکی و از نظر مالی و خدمات تعمیر و....
نتیجه ی کلی این شد که ماشین رو سه ساله لیز کنم و در صورتی که خواستم بخرم بقیه ی پولش رو به مبلغ همین امروز ( نه سه سال دیگه) می دم. اگر هم نخواستم مال خودشون می شه و یا اینکه می تونم با ماشین دیگه ای عوض کنم .
مثلاً این سه سال کلاً 7000$ دادم... اگر بخوام با ماشین تویوتای دیگه ای عوض کنم انگار 7000$ اول رو دادم...از ادامش رو پرداخت می کنم.
خوبیش اینه که توی این سه سال هر بلایی سره ماشین بیاد ...یه زنگ می زنم به تویوتا همه کارش رو انجام می دن. حتی پنچری و کارواش و تعویض روغن و......
خلاصه با توجه به کردیتی که داشتم + درآمد فسقلیم.... خدا رو شکر دیل خیلی خوبی نصیبم شد.
0.00001 APR ( سود) = 4 سنت در ماه
0.00$ پول پیش.
هر ماه 245$ میدم تا 36 ماه ( که بعد تکلیف ماشین معلوم میشه)
همینطور تویوتا برای کرولا 2013 هاش تا آخر این ماه تخفیف ویژه داشت که ماشین به جای 19000$ می شد 16000$.
*******این آقاهه خیلی خوب در مورد همه چیز راهنمایی می کردن. گفتن ببین کردیتت عالی. بالای 760 بود. اینو از بین نبر...1 یا دو پرداخت نابجا چه واسه 1 دلار- چه واسه 1000 دلار . این کردیت اسکور خوب رو نابود می کنه و 7 سال طول می کشه تا به همین اسکور برگردی.
مثلا اگه گفته باشه 36000 مایل محدودیت داری اگه 36000 تا رو تموم کنی چه اتفاقی میفته ؟
هنوزم اعتقاد دارین لیز کردن بهترین کار ممکنه ؟
منم دوست عموم تو آلمانه (شاید ربطی به آمریکا نداشته باشه) خیلی پشیمونه که مرسدس بنز خریده و میگه کاش لیز می کردم ! (دلیلش هم این بود که موقع فروش فوق العاده افت قیمت پیدا می کنه)
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN