10-09-2015, 12:41 AM
(09-09-2015, 10:18 PM)mgorji نوشته: دوستان سلام
من دو سوال از خدمتتون دارم
1) استادی در پاسخ به ایمیل من گفته Send your masters dissertation خوب ایشون مگه نمیدونه پایان نامه من فارسیه؟ من در جواب باید چی بگم بهشون؟
2) وقتی در تماس با اساتید شما رو به مسئولین دانشگاه یا مسئول اون دپارتمان ارجاع می دن مثلا می گن
I have forwarded your details to my colleague Prof. Khelifa Mazouz who is responsible for our PhD programme.
این یعنی استاد در پذیرش شما نقشی نداره و فاندی از این طریق در کار نیست؟ دیگه ارزش نداره پیگیری کنیم؟
ممنون از شما
1- بعضیا تز رو به انگلیسی مینویسن. مثلا من تز کارشناسیم به انگلیسی بود. شما بهشون بگید تزتون فارسی بوده اما در حد یکی دو صفحه به انگلیسی خلاصش کنید و بگین این خلاصشه. قسمت abstractو discussionاز همش مهم تره دیگه اونا رو خوب و درست ترجمه کنید. حتی ۳-۴ صفحه هم بشه طوری نیست. بهش بگید فارسیه اصلش.
۲- نه اون نتیجه که شما گرفتی یکی از احتمالاته. خیلی وقته ارجاع میدن به منشی یا کسی که مسوول پرونده هاست تا شما سوالاتت رو بپرسی چون استادا وقت ندارن و منشی ها مسوول این کارا هستن
اگر طرف استاده (نفر دوم) شاید فکر کرده کار شما به ایشون بهتر میخوره.
الان با توجه به متن ببینید همیشه یه استاد مسوول programهستش. که بعضا مصاحبه و انتخاب نفرات نهایی از short listبا اونه.
اگه استادی بخواد بگیره ارجاع میده و این یعنی یه جور اکی دادن به اون همکار که فلانی از نظر من اکیه. حالت دومش اینه که خودش دانشجو نمیخواد یا رزومه شما رو نپسندیده محض از سر باز کردن میفرسته برای اون یکی استاد. چون اون یکی مسووله ممکنه به یه استاد دیگه بگه این کارش به تو میخوره و شما رو برای دانشکده بگیره چون کلیات پذیرش و تصمیم با اونه.
از یه جمله نمیتونم بگم کدوم حالته خواستی بیشتر توضیح بده از جوابای قبلی استاد میشه فهمید. راه سریعش هم ایمیل به همین استاد مسوولست و اونم زود میگه جریان چیه.
موفق باشی