10-09-2015, 09:06 AM
(09-09-2015, 09:04 PM)مهمان نوشته: سلام
من در لاتاری 2015 برنده شدم
سوالم اینه که در مصاحبه چه سوالاتی می پرسن؟ ما باید خودمونو برا ی چه جو سوالاتی آماده کنیم؟
نکته کلیدی که در مصاحبه مهمه و باید رعایت کنیم تا تو مصاحبه رد نشیم چیه؟
M1KE گرامی توضیحات لازم رو دادند. فقط این رو اضافه کنم که مهمترین چیزی که در مصاحبه باید نشون بدید اینه که در امریکا سربار دولت نخواهید شد و میتونید از پس مخارج زندگی خودتون بربیایید. حالا این مساله رو میتونید با نشون دادن موجودی در حساب بانکی خودتون یا داشتن مهارتهای حرفهای که منجر به پیدا کردن شغل مناسب در فاصله زمانی معقول (حدود شش ماه) بعد از رسیدن به امریکا بشه یا داشتن اسپانسر مالی در امریکا نشون بدید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.