14-09-2015, 04:48 PM
(14-09-2015, 02:59 PM)atefeh123 نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوارن
من یک مطلبی شنیدم که دانشگاههای اروپایی در مقطع دکترا براشون نمره زبان زیاد ملاک نیست و ممکنه پذیرش مشروط بدهند! می خواهم بدونم صحت داره ؟
یعنی دانشگاهی هست که فعلا در مرحله فرستادن مدارک نمره زبان نخوان؟
و مورد دیگه اینکه با یک رزومه خیلی قوی و تماس با استاد و استقبال کردنش از رزومه کاری من به نظرتون ممکن بدون نمره زبان پذیرش بدن؟
من به علت یک سری مشکلات تا الان برای امتحان تافل آماده نیستم و لی به احتمال زیاد تا تابستان آینده میتونم تافل حداقل 90 روبگیرم
1. به نظر شما میشه الان مدارک رو فرستاد بدون نمره زبان یا نمره GRE برا ی پاییز 2016 و نمره زبان رو تا تابستان برای دانشگاه فرستاد؟
البته فاند خوب میتوان گرفت بدون ارایه این دو مورد؟
2. در مورد دانشگاههای سنگاپور ظاهرا نمره زبان نمیخوان به نظر شما اعتبارشون چطوره ؟
یعنی رنک دو دانشگاهش زیر صد هست ولی می خوام بدونم اگر اونجا بتونم پذیرش بگیرم و بعد برای پست دکترا دانشگاههای بهتر اروپا یا آمریکا بخوام اقدام بکنم ارزش رزومه من پایین نمیاد؟
سلام
دوست عزیز در برخی کشور های اروپایی مثله اسکاندیناوی - هلند - اتریش- المان و ..... امکانش هست فقط در مقطع دکتری پذیرش گرفت با فاند . ولی نکته این است که اکثرا دانشگاه ها مدرک زبان رو جز الزامات میدونن . اما کسی که میتونه به شما پذیرش . فاند بده اونم بدون مدرک زبان تنها از دست اساتید بر میاد. یعنی شما باید اساتید رو ترغیب کنین تا باهاتون مصاحبه برگذار کنند, اما باید بتونین خوب حرف بزنین تا بهتون اعتماد و قبولتون کنن. یکی از دوستان خودم 3 ماه پیش تونست از یکی از دانشگاه های هلند فاند بگیره بدون مدرک زبان. ولی در حالت کلی داشتن مدرک زبان به نفع شماست.در ضمن تافل 90 برای بخصوص اسکاندیناوی مثل فنلاند کمه و باید حداقل 92 داشته باشین.
دوست عزیز خیلی از دانشگاه های اروپا gre نمیخوان . اونایی که میخوان تعدادشون زیاد نیستن. مثلا در فنلاند فقط 3 دانشگاه هلسینکی - التو - مدرسه اقتصاد هنکن gre را الزامی کرده اند.
در مورد سنگاپور بهتره در تاپیک مرتبط سوالتون را مطرح کنین.
موفق باشین.
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana