15-09-2015, 04:04 PM
(14-09-2015, 10:01 PM)narges2460 نوشته: من در شرکت به صورت نیمه وقت کار میکردم. سه تا فیش حقوق آخرم رو هم با تاییدیه دادگستری و خارجه همراه با گواهی اشتغال و قرارداد فرستاده بودم. متاسفانه حقوقم دستی پرداخت میشد بنا بر این پرینت بانکی هم ندارم. آیا گرفتن نامه از کار فرما مبنی بر اینکه شرکت کارمندای پارت تایم رو بیمه نمیکنه کمکی به من میکنه؟
در مورد لیست مالیات چیکار کنم؟
و در مورد نمره ی آیلتس؟
اگر فیش حقوقی دارید که نیازی به پرینت بانک نیست و معمولا در قسمت کسورات مالیات کسر شده ذکر میشود. در مورد بیمه کارفرما نمیتواند چنین نامه ای به شما بدهد چون رد نکردن بیمه حتی برای کارمند نیمه وقت منع فانونی دارد. تنها کاری که میتوان کرد این هست که کارفرما در نامه اشتغال به کار ذکر کند که شما به درخواست خود از بیمه تامین اجتماعی استفاده نکردید و اینکه شما توجیح کنید مثلا مبلغ حقوق اونقدر بالا نبوده که از شما بیمه کسر کنند و شما از بیمه خصوصی استفاده میکردید. در مورد مالیات کارفرما میتواند توضیح دهد که در ایران کارفرما از طرف کارمند مالیات حقوق ایشان را پرداخت میکند و کارمند به صورت مستقیم مالیات نمیدهد. در مورد آیلتس می توانید توجیخ کنید که اولین بار بوده امتحان دادید و تجربه اول بوده و شرایط محل امتحان زیاد جالب نبوده و اینکه مترجم بیشتر با رایتینگ سروکار داره و اینکه شما عادت به تایپ دارید و لی رایتینگ ایلتس پیپر بیس هست