15-09-2015, 05:05 PM
(14-09-2015, 11:00 PM)delbina نوشته: ببخشید من چند تا سوال دارم:
1- میشه همزمان برای دو تا اسکولارشیپ اقدام کرد؟؟
2-بعد اینکه من فرم application برای اقدام واسه خود دانشگاه رو پیدا نمیکنم همچنین اینکه application fee چقدر هس؟؟
3- آیا اینکه استاد قبول کنه سوپروایزر بشه کافیه یا اینکه باید از دانشگاه پذیرش بگیریم؟؟
4-اینکه واسه دانشگاه سیدنی نیاز هست پروپزال بنویسیم چه موقع باید انجام بشه ، منظورم این هس که ابتدا باید پذیرش بگیریم بعد استاد میگه چیکار بکن یا اینکه قبل از اپلای یعنی تو همین مسیر اپلای کردن استاد خودش باید یه موضوع بده و ما درموردش پروپزال بنوسیم؟؟(استادا که اولش میگن اقدام کن دیگه میرن پیداشون نمیشه و ادم میمونه چیکار کنه)
متاسفانه در این تاپیک خیلی کم نظر بیان شده (از اینکه در هر مورد سوال میپرسم عذرخواهی میکنم چون اولین بارم هست و یه کم سر درگم هستم از اینکه با صبر و حوصله جواب می دهید سپاسگزارم)
1- بستگی به شرایط اسکولارشیپ داره. معمولا اگر کسی فول اسکولارشیپ داشته باشه، خیلی از اسکولارشیپ های دیگه بهش تعلق نمی گیره.
2. شما که می خواید اپلای کنید یه مقدار در مورد سرچ و مطالعه سایت های دانشگاه ها صبورتر باشید. اطلاعات مورد نیازتون رو از اینجا بگیرید. رشته تون رو هم پیدا کنید که شاید requirement های خاص خودش رو داشته باشه. فی 100 دلار باید باشه ولی ممکنه برا دانشکده های مختلف تفاوت هایی هم وجود داشته باشه.
3.استاد که قبول کرد تنها قدم اول برای اپلای هست. شما باید پروپوزال بنویسید (با هماهنگی استاد). تمام requirement هارو آماده کنید و اپلای کنید. نهایتا همه چیز دست کمیته پذیرشه.
4. برای اپلای پروپوزال لازم هست معمولا. باز هم می تونید فرم اپلیکیشن رو چک کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا