16-09-2015, 10:46 AM
(15-09-2015, 01:35 PM)Matinking نوشته: سلام
می خواستم پیشنهاد کنم در قسمت "نتایج پذیرش"، دانشگاه های فارق التحصیلی رو هم اضافه کنید... چون در این صورت راحت تر میشه وزن معدل ها رو در بررسی یک admission record لحاظ کرد...
طبیعتا معدل 17 از دانشگاه آزاد با معدل 17 از شریف متفاوت هست... و این تفاوت در شکل فعلی deductible نیست...
ارادت
متین
درود متین جان
اطلاعات دانشگاه و جزئیات بیشتر از سوابق تحصیلی افراد در نتایج پذیرش وجود داره، فقط در جدول اصلی نمایش داده نمیشه چون نمایش تمام این اطلاعات فضای افقی زیادی نیاز داره. به همین خاطر جزئیات بیشتر با کلیک کردن روی آیکون ذره بین در سمت راست هر سطر قابل دیدن هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.