16-09-2015, 12:37 PM
(15-09-2015, 10:26 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان من یه سوالی داشتم.
من میخوام تو لاتاری شرکت کنم و الان دانشجوی ترم سه عمران تو دانشگاه غیر انتفاعی هستم سوالم این هست که اگر من تو لاتاری برنده شم دولت امریکا ایا به من بورسیه یا کمک هزینه واسه درس خوندن میده یا نه .
مرسی از جوابتون
صرفا به خاطر برنده شدن در لاتاری یا داشتن گرین کارد به شما بورسیه یا کمک هزینه تعلق نخواهد گرفت، اما اگر گرین کارد داشته باشید، شاید بتونید برای کمک هزینههای متنوعتری اقدام کنید و در نتیجه شانس گرفتن اونها کمی افزایش پیدا کنه. همچنین با داشتن گرین کارد راحتتر میتونید وام تحصیلی بگیرید و وام تحصیلی دولتی که بهرهاش یک مقدار کمتر هست رو هم میتونید بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.