03-12-2011, 01:39 PM
من یک سری مواردی که به ذهنم میرسه رو مینویسم.
* لباس برای دو، سه ماه اول همراه داشته باشید، چون در اوایل کار ممکنه با مراکز خرید و غیره آشنا نباشید و نتونید خرید کنید.
* نرمافزارهایی که فکر میکنید لازمتون میشه رو همراه خودتون بیارید.
* کتابهای درسی رو تا اونجا که میتونید همراه داشته باشید. کتاب در امریکا به مراتب گرونتر از ایرانه.
* خوبه که دو، سه تا بشقاب و یکی دو تا قابلمه کوچیک همراه داشته باشید، چون اوایل کار خرید کردن سخته.
* گواهینامه و ترجمه رسمیاش رو فراموش نکنید.
در مورد بار اضافی هم به نظرم کاملا میارزه که ۵۰ دلار رو بپردازید و کتاب و یک سری وسائل اولیه زندگی رو همراه خودتون بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.