سلام تا امروز خیلی امیدوار بودم به شانس تا اینکه مطالب این فروم رو خوندم (البته بابت اطلاع رسانیتون واقعا ممنونم خیلی خوبه که ادم واقع بین باشه )
الان حس جنگجویی رو دارم که نجنگیده شکست خورد
مشخصاتم رو مینویسم بی تعارف اگه امیدی بازم نیست بگید ...
متولد 1370
لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه کرج - معدل 13.90
فوق لیسانس مدیریت صنعتی گرایش تولید دانشگاه کرج - معدل 16 (هنوز یک ترم و پایان نامه مونده)
دارای یک مقاله علمی در مورد بررسی کنترل کیفیت در صنعت خودرو سازی
در حال حاضر زبان ایتالیایی و المانی رو اکادمیک دارم یاد میگیرم که برنامم این بود تا تابستان 95 تمام کنم و برم مدرکشوم رو بگیرم
برنامه ای واسه مقاله ای اس ای نداشتم ولی اگه تاثیر داره برم دنبال موضوع مناسب؟!
زبان انگلیسی فاقد هر گونه مدرک
پی نوشت : لعنت به این دانشگاه آزاد کرج که با لفظ "دانشگاه برنامه توسعه داره برند دانشگاه کرج معتبر باشه" جزء سختگیر ترین استادها تو نمره دادن رو داشت شاید معدلم بالا تر بود امید بیشتری بود
الان سوالم اینه که با این مشخصات برای بورسیه "هیچ" امیدی در کشورهای اروپایی هست؟ چون به صورت واقع بینانه سرمایه ای واسه تحصیلات خارج از کشور به هیچ عنوان ندارم : - یه سوال دیگه هم اینکه مدرکی - دوره ای چیزی برم امکان داره امیدی داشته باشم؟
پیشاپیش از راهنمایی بزرگواران ممنونم
الان حس جنگجویی رو دارم که نجنگیده شکست خورد
مشخصاتم رو مینویسم بی تعارف اگه امیدی بازم نیست بگید ...
متولد 1370
لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه کرج - معدل 13.90
فوق لیسانس مدیریت صنعتی گرایش تولید دانشگاه کرج - معدل 16 (هنوز یک ترم و پایان نامه مونده)
دارای یک مقاله علمی در مورد بررسی کنترل کیفیت در صنعت خودرو سازی
در حال حاضر زبان ایتالیایی و المانی رو اکادمیک دارم یاد میگیرم که برنامم این بود تا تابستان 95 تمام کنم و برم مدرکشوم رو بگیرم
برنامه ای واسه مقاله ای اس ای نداشتم ولی اگه تاثیر داره برم دنبال موضوع مناسب؟!
زبان انگلیسی فاقد هر گونه مدرک
پی نوشت : لعنت به این دانشگاه آزاد کرج که با لفظ "دانشگاه برنامه توسعه داره برند دانشگاه کرج معتبر باشه" جزء سختگیر ترین استادها تو نمره دادن رو داشت شاید معدلم بالا تر بود امید بیشتری بود
الان سوالم اینه که با این مشخصات برای بورسیه "هیچ" امیدی در کشورهای اروپایی هست؟ چون به صورت واقع بینانه سرمایه ای واسه تحصیلات خارج از کشور به هیچ عنوان ندارم : - یه سوال دیگه هم اینکه مدرکی - دوره ای چیزی برم امکان داره امیدی داشته باشم؟
پیشاپیش از راهنمایی بزرگواران ممنونم