19-09-2015, 12:52 AM
(12-09-2015, 01:51 AM)nasim1234 نوشته: معدل لیسانس رو نگین.
در قسمت پروژه دروس ایمیل اساتید رو لازم نیست بدین. (رزومه شلوغ نباشه خوندنش راحت تره و مرسوم هست که رزومه خلوت باشه)
workرو بکنید work experience و تاریخش رو هم بگین مثلا بگین fall and winter 2011
الان دیدم work experienceرو جداگانه دارید. پس اون work زیر دروس چیه؟
included بعد از responsibility رو حذف کنید
arabicرو هم لازم نیست جزیی بگین. چون زبونی نیست که به کارتون بیاد. بزنید intermediateکافیه
برای نرم افزار ها اون جوری ننویسید سطحتون رو. همه رو اشاره کنید. شما هر نرم افزاری که مینویسید تو رزومه لازم نیست عالی بلدش باشید ولی باید باهاش آشنا باشید و اگر یه هفته بهتون وقت داده بشه بتونید یه تسک رو باهاش انجام بدید. هر چیزی رو در این حد بلدید بنویسید. همه پشت هم در یک خط.
اون دو تا کنفرانسی که شرکت کردین از تو activity بردارین ببرین تو experienceالبته این سلیقه ای هست نظر من بود صرفا.
در قسمت work experienceجمله بندیتون رو اینجوری کنید قشنگ تر و بهتره
working full time at .....تهش هم بنویسید مثلا fall2011-fall2012دیگه اون 1 year رو حذف کنید
supervisorهمه مقالات کنفرانس یه نفره پس به جای سه بار یک بار در آخر اشاره کنید. یا در عنوان تو پرانتز بنویسید supervised by A.A Ghadimi
اون Drرو هم ننویسید بهتره خیلی مرسوم نیست نوشتن این. اگر استاد بوده Prof بهتره به همین صورت مخفف .Prof
بعد چون ژورنال دو نفر هستند اسم هر دو رو تهش یا در عنوان بیارید. دیگه از روی مقاله معلومه هر استاد در کدوم supervisorبوده
اونجایی که موضوع تز ارشد رو گفتین باز اسم اساتید مربوطه رو تو یه خط بنویسید ایمیل هاشونم که ته رزومه هست.
کلا همه ایمیل ها رو حذف کنید به جز ته رزومه که رفرنس هست. یه جا کافیه
من بودم اون تنیس رو از Honorsحذف میکردم. باری دکترا جوایز ورزشی اهمیت خاصی نداره. نهایتا تو activityبنویسید حرفه ای تنیس کار می کنید. Honorsرو مختص افتخارات تحصیلی و علمیتون باشه
در کل خوب بود. موفق باشید
سلام ممنون از راهنماییتون یعنی اگر استادیار هم بوده توی قسمت supervisor بنویسم Prof. XXX ?