19-09-2015, 01:10 AM
(19-09-2015, 12:57 AM)tefo نوشته: یه دنیا ممنونم برای پاسخ کامل و سریعتون
من یک سال تا استارت عملی تلاشم برای فاند زمان دارم تو این یک سال به نظر شما در اولویت اول مدرک زبان آلمانی رو کسب کنم و در کنارش تلاش کنم برای چاپ مقالات علمی بیشتر و مدارک ورک شاپ که فرمودین ، کافی هست؟ (سابقه کار رو میدونم نمیتونم کسب کنم اینجا ایرانه اولویت با رد نکردن بیمه و سابقه کاری هست :| ) تو این یک سال که دنبال استاد نباشم؟
بعد یه سوال دیگه من به نظرتون در مورد نمره زبان تمرکز کنم روی آلمانی خوبه دیگه؟ یا انگلیسی هم باید شروع کنم
ببخشید یکم سوالاتم شاید خام و ساده باشه واقعا خیلی سردرگمم هر جا یه چیز میشنیدم ، یکی میگفت مدیریت فقط به درد آفریقا جنوبی میخوره فکر اروپا نکن یکی میگفت ایتالیا بهت سه نوع بورس میده ، اون یکی باز میگفت همش دروغه بری اونجا دستت تو حناست! و آلمان فلانه و ... خلاصه امروز این فروم رو پیا کردم دیگه ترجیح میدم رو مشاوره اعضا و پیشکسوتهای اینجا عمل کنم.
ببینید دوست من زبان آلمانی برای کورس های آلمانیه
رقابت در کورس های آلمانی کمتر از انگلیسیه
یه چیزی که هست اینه که مدیریت درسته که یکم بد میشه فاند گرفت اما مدیریت شما در شاخه صنعتی و نزدیم به صنایعه و شانست هم بهتره نسبت به کسی که بازرگانی میخواد فاند بگیره
شما حیلی خوب میبود اگه هم مدرک انگلیسی میداشتین و هم آلمانی رو الان شروع میکردید
اما در همین حالتم اگه بتونی خودتو به سطح بالای زبان آلمانی برسونی (از b2 به بالا) شانست بیشتره
دنبال پوزیشن های حالی هم بگرد و دد لاین ها رو چک کن
این مورد شما رو با مدیر این بخش در میون گذاشتم که به زودی به شما بهتر و کامل تر جواب خواهد داد
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید