20-09-2015, 12:55 PM
(20-09-2015, 11:15 AM)negar.d نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و تشکر بابت سایت فوق العادتون
من دانشجوی ترم سوم کارشناسی ارشد مکانیک هستم . معدلم با توجه به این که 8 واحد (سمینار و پایان نامه) هنوز مونده 15.20 هست (فکر کنم نهایت تا 16 بتونم بالا بکشم ) و معدل کارشناسی ام 13.83 می باشد . الان هم مشغول خوندن زبان برای Toefl و GRE هستم . و برنامه ام این که حداقل 2 مقاله ISI بنویسم .
1)میخواستم بدونم با شرایطی که من دارم امیدی به پذیرش و فاند هست ؟
2) اگر آره تو کدوم کشور ها این شانسو دارم ؟ (خودم به ترتیب به آمریکا - کانادا - آلمان و سوئد علاقه دارم )
3) با تحقیقاتی که روی دانشگاههای امریکا داشتم اکثرا مینیمم GPA رو 3 اعلام کردن. سوال من اینه که منی که GPA ام زیر 3 میشه اگه مثلا با استاد به توافق برسم ممکنه بخاطر اینکه مینیمم GPA دانشگاه رو ندارم رد بشم ؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید
با سلام
دوست عزیز
در مورد جزییات بیشتر برای پذیرش کشورها ی مختلف به انجمن های مربوطه سر بزنین و سوال خودتون را مطرح کنین تا دوستان متخصص بهتر شما رو راهنمایی کنند.
اینجا هم یه اشاره میکنم. متاسفانه معدلای هر دو مقطع پایینه و با این شرایط من شانس شما رو برای امریکا بیشتر میدونم البته با نمره های عالی در GRE و TOEFL , حتی اکه جی ار ای سابجکت هم دارین بگیرین.
ضعف معدل شما رو نمرات عالی در GRE تقریبا خنثی میکنه .
همونطور که خودتون گفتین حتما مقالات خوبی ارایه بدین و سعی کنین با مقالاتتون اساتید رو ترغیب کنین تا شما رو به عنوان دانشجو قبول کنند .
در کل من امریکا رو بیشتر به نفع شما میدونم تا دیگر کشورها چون اولا تعداد دانشگاه بیشتره و همچنین انعطاف پذیری بیشتری دارن.
با تشگر
.
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana