03-12-2011, 11:00 PM
از امیر حسین ممنونم به خاطر این موضوع جدید...من به شخصه ماجراجویی دوست دارم...دوست دارم تو کار پیشرفت کنم....قبل از کنکور و قبولی تو دانشگاه برا درس زحمت زیادی کشیده بودم ولی بعد از کنکور مثل اینکه هدفم رو از دست دادم...رشته مورد علاقم تو یه دانشگاه خوب قبول شده بودم و فکر میکردم این دیگه آخر دنیاست و فاز بعدی سریع تموم کردن درس و بعدش بازار کاره...وختی به کنکور ارشد رسیدم دیگه درس نمیخوندم و به نظرم ارشد اصلا چیز به درد نخوریه....همین جوری کنکور شرکت کردم و دانشگاهی دولتی قبول شدم که البته نمیخاستم برم و میخاستم انصراف بدم ولی به اصرار خانواده درسو ادامه دادیم...ترم 3 بودیم که رفیق تازه نفس از دانشگاه لیسانسمون رسید و با هم هم اطاق شدیم...همش بحث ادامه تحصیل میکرد و اینکه برای ادامه تحصیل در خارج از کشور تحقیق زیادی کرده و از استادای زیادی سوال کرده...من که فقط به پول درآوردن بعد تحصیل فکر میکردم دیدم که مسائل دیگه ای هم هست که مهمتر از پوله...پیشرفت...محیط تازه و عوض کردن محیط اطرافم...دنیای جدید..سفر به کشورای دیگه و خیلی چیزای دیگه.....به شخصه دوست ندارم که آدم یه بعدی باشم و فقط به خاطر درس نیست که میخام اپلای کنم...در کل تاثیر هم اطاقیم بود که به فکر اپلای افتادم...