24-09-2015, 06:30 AM
(23-09-2015, 11:06 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان
من با توجه به راهنمایی شما قراربود اول مهر یه آزمایشی بدم تا اشکالاتم مشخص بشه
من قبلا تعیین سطح داده بودم
R10 L7S18W17 بعد از یه ماه ونیم شدم
R20 L14 S22 W22 امروز یه ووچر ازمایش دادم شدم R 18 L22
اما به نظر خودم باید بیشتر میشدم اما به دو دلیل نشدم من اصلا عادت به خوندن ریدینگ از روی کامپیوتر ندارم وسرگیجه می گیرم به همین خاطر از ریدینگ دوم کلا چشام سیاهی میرفت و تا آخر لیسنینگ با اینکه کاملا برام صداها واضح بود ولی اصلا نمیتونستم تمرکز کنم
نمیدونم با این موضع چه کنم
و اینکه من وقتی یه متن جدید میبینم کلا قفل میشم نمیدونم چرا باید هر جملرو سه دور بخونم کلا هی یادم میره
البته من 8 تا تی * پی * او زدم نمرات L در همین حدود بود اما ریدینگ حدود 25 یا 27 بود
من جز لانگمن کتاب دیگه ای نخوندم واسه ریدینگ
و سوال دیگم اینه تا کی من باید ترنسکرایپ کنم لیسنینگ هارو؟
و من میخوام از این دو بخش نمرات بسیار بالا بگیرم آیا میتونم تا دوماه دیگه با سه چهار ساعت خوندن در روز؟ آخر آبان امتحان دارم
ممنون از راهنماییتون
خب نمرتون بالاتر رفته و این نشونه خوبیه. برای حل مشکل ردینگ واقعا چاره دیگه ای ندارین جز اینکه در شرایط امتحان تمرین کنید. بنابراین TPO هارو دقیقا مطابق شرایط امتحان کار کنید که به مشکل تمرکزتون هم کمک می کنه. به مونیتور هم بتدریج عادت می کنید. اگر وقت داشتید کار کردن ردینگ های کمبریج هم مفید خواهد بود (رو مونیتور بخونید).
نوشتن ترنسکریپت ها تا یه زمانی خوبه. وقتی دیگه حس می کنید این کار به پیشرفت لسینینگ کمک زیادی نمیکنه باید رهاش کنید. بعدش باید بیشتر گوش کنید. خیلی زیاد گوش کنید!
در مورد سوال آخرتون، کسی نمی تونه اینو برا شما پیش بینی کنه ولی به نظر من بهتره که بیشتر وقت بذارید. ممکنه این زمان کافی نباشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا