25-09-2015, 06:13 PM
(24-09-2015, 12:59 AM)Andre نوشته:خیلی ممنون از راهنماییتونفکر میکنم معاونت نظام وظیفه منظور شما رو اشتباه متوجه شدن و اینطور که از پست شما من متوجه شدم، نامه ها این چنینی برای پروژه های کسر خدمت کاربرد دارند. تسهیلات نظام وظیفه بنیاد نخبگان هم الان کمی سختگیرانه تر از سالهای قبل اعطا میشه و در واقع یک حالت امتیاز بندی داره که باید مجموع امتیازات به امتیاز خاصی برسه (دقیقاً نمیدونم چه مقدار!) تا بعد به بنیاد نخبگان ن.م معرفی بشید و کار رو شروع کنید.
پیشنهاد من: اگر هدفتون اتمام خدمت به سریعترین و راحتترین شکل موجوده که به نظرم همان پروژه های کسر خدمت رو پیگیر بشید و با یک کسر درست و حسابی نهایتاً 6 یا 7 ماهی خدمت میکنید و کار تمام میشه. خیلی گیر خاصی هم رو این پروژها نیست و به راحتی قابل اتمامه. اگر بخواهید زمانی که برای بررسی مدارک از جانب بنیاد نخبگان مبنی بر پذیرفتن شما به عنوان نخبه و ادامه کار در نظر بگیرید (گاهاً دیده شده که بالای یکسال زمان برده)، خیلی اینکار بصرفه نیست. مگر در حالتی که هنوز دانشجو باشید و زمان داشته باشید، مثل دانشجوی دکتری که چند سالی وقت دارن که هم کارتشون رو بگیرند و هم درسشون رو تمام کنند. تسهیلات جانبی خوبی هم در اختیار نخبگان گذاشته میشه، مثل خروج از کشور موقت بی درسر و حقوق و
دمیشه در مورد پروظه های کسر از خدمت ی کم بیشتر راهنمایی کنید؟ممنون میشم
مثلا بازم باید این پروژه ها رو از بنیاد بگیرم یا خودم باید برم دنبالش؟یا اینکه به لیسانس پروژه میدن؟؟