05-12-2011, 01:53 AM
برای جلوگیری از ورود Botها و سایتهای spammer ما سیستمی داریم که IP، email و یک سری از اطلاعات کاربر رو با دیتابیسهای بینالمللی که برای این کار ایجاد شدهاند چک میکنه. اگر احیانا IP کسی جزو IPهایی باشه که در این دیتابیسها به عنوان spammer ثبت شده باشه، سیستم چنین پیامی رو نشون خواهد داد. حذف IP ایشون از این دیتابیسها هم در اختیار ما نیست، اما اگر ایشون از vpn یا فیل--ترشکنهایی استفاده میکنند که IP رو تغییر میدن، ممکنه مشکل از IPهایی باشه که این سرویسها استفاده میکنند و احتمالا بدون استفاده از این سرویسها نباید مشکلی وجود داشته باشه. اگر ایشون از این سرویسها استفاده نمیکنند، IP ایشون رو با پیام خصوصی برای من بفرستید تا بررسی کنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.