29-09-2015, 04:06 PM
(29-09-2015, 03:38 PM)pedrammax نوشته: سپاس از پاسخ شما، ولی چه کتاب یا آموزشگاهی رو پیشنهاد میدید؟ کتاب 504 رو دارم و حقیقتش از آموزشگاه بدم میاد اگر کتاب یا روشی برای خود آموزشی بگید لطف بزرگی کردید
با سلام
دوست من پروسه یادگیری زبان یکم طولانیه .
ببنین شما باید دانش جنرال انگلیسی خودتون را تا حد اینترمدیت ببرین بالا و بعدا رو اکادمیک کار کنین . چون بدون دانش جنرال کار یکم سخت میشه.
حالا هر فردی باید در وحله اول زیر اسکیل ها (sub skills) را تا حدی ببره جلو تا بتونه راه رو برای دیگر اسکیل ها باز کنه, البته مهارت لیسینگ را بهتره از اول شروع کنین .
شما باید لغات و تا حدی گرامر خود را اول از همه تا حد معقول جلو ببرین بعد این مرحله شروع کنین به ریدینگ و در کنارش لیسینگ .
حالا خود من ریدینگ را از مجموعه کتاب های Inside reading شروع کردم . و لیسینگ رو از مجکوعه کتاب های Tactics for Listening . البته استادم برای من از اینا شروع کرد برای تدریس. در ضمن من از اول به سریال هایی مثله how i met your mother نگاه میکردم گرچه متوجه نمیشدم ولی باز نگاه میکردم.
برای لغت به من کتاب جلد زرد رنگ intermediate vocabulary Bj Thomos رو معرفی کرد که برای جنرال مناسب بود.
بعد از اینکه لغات جنرال رو تقریبا مسلط شدین برین به سمت لغات اکادمیک مثله 504 و لغات ضروری تافل و ............. .
اینجا هم مراحل یادگیری زبان رو نشون میدم:
منابع ورودی: READING AND LISTENING . اما یه استثنایی هست که قبل از اینا مخصوصا ریدینگ شما SUB SKILL ( لغت و گرامر ) رو یاد بگیرین ولی لیسنگ مثله فیلم و سریال رو میتونین هر وقت که بخواین شروع کنین.
منابع خروجی : SPEAKING - WRITING . مطمین باشین اگر منابع ورودی خوبی نداشته باشین به هیچ وجه قادر نخواهی بود تا خوب و روان صحبت کنین و بنویسین. پس عجله ای در کار نیست باید ورودی ها رو در حدمعقول یلد بگیرین تا بتونین خروجی بدین.
در مورد منابع زبان که خیلی زیادن و اینایی که من گفتم برای من مناسب بودن و من نمیتونم بگم حتما از اینا استفتده کنین . مهم روش مطالعه هستش.
اهان داشت یتدم میرفت برای لغات حتما از نرم افزار انکی یا از این قبیل استفاده کنین .
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana