29-09-2015, 08:03 PM
(26-09-2015, 12:40 AM)hamed3322 نوشته: سلام
رشته ام برق هست و معدل کارشناسیم 15 و ارشدم 17
5 تا مقاله ژورنال ISI دارم که در یکی اسم اول و دو تا اسم دوم و دوتای دیگه سوم (اصلا مهمه ترتیب اسامی؟!)
2 مقاله کنفرانس بین المللی هم دارم
زبان رو هنوز نگرفتم ولی برای تافل آماده شدم و شرکت میکنم و اصلا در جو استرالیا نبودم که برای آیلتس بخونم
2 سال سابقه کار و سابقه تدریس هم دارم و احتمالا یک ثبت اختراع هم جور کنم در 3 ماه آینده
بنظرتون شانس من برای گرفتن فول فاند چقدر هست؟ اصلا فاندی که در نظر میگیرن در حدی هست که در ماه بشه حداقل 600-500 تا ذخیره کرد!؟
و اینکه اگر من در یک دانشگاه متوسط پذیرش گرفتم و دکترا رو گذروندم فکر میکنید چقدر سخت خواهد بود کار پیدا کردن و اقامت گرفتن؟
میبخشین سوالاتم زیاد شد...واقعا ممنون از وقتی که میذارین و بنده رو راهنمایی میکنین
بله ترتیب اسامی و اعتبار ژورنال براشون مهم هست. معدل کارشناسیتون کمه و این شانستون رو برای دانشگاه های گروه 8 کم میکنه ولی در هرحال از بین نمیبره چون مقالات ظاهرا خوبی دارین. ولی برای بقیه دانشگاه ها شانس خوبی دارین. در هرحال شما راند اصلی اکثر دانشگاه هارو برای سال بعد از دست دادین. فرصت دارین که نمره زبانتون رو بگیرید و حواستون باشه که مینی مم رایتینگشون بالاست و کلا مینی مم تافل رو برای دانشگاه های استرالیا محقق کردن مشکل تر از آیلتسه. باید بعد گرفتن نمره زبان میل بزنید و پروپوزال بنویسید. هرجا که جواب گرفتین اپلای کنید.
در مورد پس انداز هم باید بگم بستگی به شهر و نحوه خرج کردن شما داره!! مثلا سیدنی شهر گرونیه. ضمنا فول فاندها هم حدود سالانه پنج هزار تا میتونن باهم متفاوت باشن که این هم فاکتور اثرگذاری هست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا