(29-09-2015, 10:33 PM)mohammad123456 نوشته: ممنون از پاسختون...
متاسفانه لیسانس من تمام شده و دارم خودم رو برای ارشد سال آینده آماده می کنم...
در ضمن من 3 ترم مشروطی هم دارم. اگه از الان همه چیز خوب باشه، تاثیر میذاره؟
سابقه کار غیر مرتبط در دوره لیسانس، تاثیر گذار هست یا خیر؟
سلام
سه ترم مشروطی خیلی ضربه بدی به کارنامه شما میزنه. ولی اونطور هم نیست که به کل نابود شه شانس شما، شما سعی کن ارشدت رو در دانشگاه خوب قبول شی الان وقت خوبی داری تا اردیبهشت که کنکور هست، بخون برای دانشگاهای تاپ ایران هدفت رتبه دو رقمی تو کنکور باشه( منظور اینکه میری جلو سعی کن بهترین چیز رو هدف قرار بدی که حداقل به نزدیکش برسی، حتما نباید مثلا شریف قبول شی ولی چرا که نه؟ هدفت باشه حالا جای دیگه هم قبول شدی اشکال نداره )، ارشد کنکور که دادی بچسپ به زبان و وقتی هم که وارد دانشگاه شدی سعی کن معدلت رو بالا نگه داری، با استادای خوب کار بکنی و روی موضوعات خوبی برای مقاله و پایان نامه دست بزاری، استادای خوب دانشگاه رو برای توصیه نامه جدا کن و سعی کن باهاشون روابط ایجاد کنی و در محیط آکادمیک شما رو از نظر علمی بشناسند.
روی GRE و زبان وقت بزای، با دانشگاه خوب و معدل خوب
شما فرصت هایی که پیش رو داری برای بالا بردن شانس پذیرشت بیشتر از فرصت هایی هست که از دست دادی پس تمرکزت رو بزار روی این موضوعات.
درباره سابقه کار هم بیشتر سابقه کار بعد از تحصیل شما برای دانشگاها مد نظر هست، منطقی هم هست که از شما انتظار دارند چیزهایی که در محیط دانشگاه یاد گرفتی رو در محیط کار پیاده کنی، پس اصولا سابقه کار قبل تحصیل زیاد ارزشی نداره، در حال تحصیل سابقه کار داشتن و عنوان کردنش بهتر از عنوان نکردنشه، ولی بعضی دانشگاها صراحتا عنوان کردن که اگر سابقه کار شما بعد از پایان تحصیلتون نیست اصلا مدرک ارائه ندید و نیازی به عنوان کردنش نیست.
اینا موارد ریزی هست که بهتره بدونید.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»