01-10-2015, 04:31 AM
(30-09-2015, 09:50 PM)bahareh_cs نوشته: سلام دوستان،
من در انتخاب بین دو تا دانشگاه واقعا موندم.
university of Kansas و Clemson university
هر دو در رشته علوم کامپیوتر رنک ۸۲ دارند. ولی شنیدم وضعیت فاند کانزاس خیلی بهتره. از طرفی کلمسون معروف تر و اسم ورسم دار تر هست ولی فاند گرفتنش شنیدم سخته برای مسترها.
واقعا ممنون میشم منو راهنمایی کنید. در ضمن من از دو جای دیگه هم پذیرش دارم university of central Florida و Kansas state university که حدود رنکشون پایینتر(۹۰) هست و کلا خودم هیچ ایده ای از اینها ندرم و بیشتر بین دو مورد اولی شک دارمم ، کلمسون قطعا از ترم یک فاند نمیده و کانزاس هم هنوز معلوم نیست(بنا رو بر این میگذارم که فاند نده) و national rank کلمسون در us news 61 و کانزاس ۱۱۵ هست. ممنونم
استادهایی که اگه به هر کدوم از دانشگاه ها برید باهاشون کار می کنید مشخصه؟
استاد خیلی مهمه! جایی برید که استادش بهتره یا کارش ر وبیشتر دوست دارید. ضمنا وضعیت شهر ها رو هم چک کنید. امنیت و آب و هوا. نزدیک بودن به شهر های بزرگ یا خود شهر ها بزرگ هستن یا نه. چه طور میگین کلمسون معروف تره؟ من اسم کانزاس رو بیشتر شنیدم. در کل ولی تقریبا در یک سطح هستن. همون بیشتر به اساتید نگاه کنید. اگر استاد معلوم نیست (یعنی تعیین نشده) به شهر ها نگاه کنید.فلوریدا هم ایالت بدی نیست حالا این دانشگاه که گفتین نمیدونم کدوم شهره. استادای اون رو هم چک کنید.
اگر یکی از این ها شهرش ناامنه سریع حذفش کنید. برای یه خانم و کلا برای یه دانشجو نا امنی خیلی رو اعصابه. خصوصا که ماه های اول دلتنگی هم هست دیگه ناامنی مزید بر علت میشه آدم رو افسرده می کنه.
موفق باشید