01-10-2015, 08:25 PM
(01-10-2015, 07:39 PM)mcqueen نوشته: سلام.
من با یکی از استادهای دانشگاه Edinburgh انگلیس مصاحبه اسکایپی داشتم. اول مصاحبه بهم گفت که تو جزو کاندیداهای خوب هستی و شانس بالایی داری و من ازت خوشم میاد. بعد کمی حرف زدیم در مورد اینکه کار تئوری دوست داری یا عملی و بعد گفت خیلی خوبه منم همینطوری که گفتی رو دوست دارم. و بعد در مورد تزم حرف زدیم که اونم همه سوالاتش رو پاسخ دادم. در آخر 5 تا سوال فنی خیلی ساده کرد که متاسفانه به خاطر سادگی بیش از حد من نتونستم 2 تا از سوالاتی که ازم پرسید رو پاسخ بدم. بهشون گفتم که من رتبه تک رقمی داشتم توی کنکور ارشد و این سوالات رو بلد بودم ولی چون تزم در موردش نبوده و 2 سال گذشته یادم نمیاد. اونم گفت Ok I see.
در آخر به من گفت آزمون زبان دادی؟ گفتم نه. گفت هر موقع زبان دادی بهم خبر بده To continue your application process. بعد من خیلی تشکر کردم اینا. گفت خوشحال نشو هنوز که بهت اوکی ندادم! حالا زبانت رو بده ببینم نمره میاری اصلا! چون نمیخوام الکی وقت بزارم.
بعد از مصاحبه بهش ایمیل زدم و تشکر کردم. و بهم گفت:
Hi Amir,
Likewise, it was good to speak with you. Let me know when you ready.
Thanks,
این چقدر قابل اتکاست؟ چون من واقعا همین استااد و همین دانشگاه رو میخوام و نمیخوام وقتمو جای دیگه صرف کنم.
و یک سوال دیگه اینکه اوضاع کار بعد از دکتری چطور هست توی انگلیس؟
لیسانس آزاد: معدل 17.2
ارشد شریف: معدل 18.4
چند مدرک رسمی شبکه از مایکروسافت
یک مقاله ISI در IEEE Systems Journal
یک مقاله ISI Submitted در IEEE Transactions on Cloud Computing
والا من خودم همین مراحل رو از همین دانشگاه پیگیری کردم. پس از مصاحبه، اکی هم دادن. با اینکه در اپلیکشن نوشته بودم که به حمایت مالی نیاز دارم و با یک ایمیلی از من پرسیدن که آیا میتونم خودم رو ساپورت مالی کنم و آیا دولت شما بورسی برای دانشجوهاش داره (مثل دولت چین) و این حرفا. پیشنهاد من اینه که به صورت رک و کاملاً واضح بگید که من هیچ گونه هزینه شخصی و یا حمایت مالی ندارم (به همین واضحی بنویسید و یا در مکالمتون بگید) و حتماً به بورسیه و یا حمایت مالی دانشگاه نیاز دارم.
نمره زبان خیلی ملاک نیست. همین که IELTS با نمره 6.5 و تمام اسکیل ها بالای 6 کافیه. توجه کنید که از 6 آپریل 2015، انگلستان موسسات IELTS ایران رو دیگه نمیپذیره (لینک). بهتره که حتماً وضعیت فعلی رو چک کنید اگر میخواهید برای این دانشگاه اقدام کنید. دیگر اینکه صفحه استاد رو هم چک کنید. ممکنه خود ایشون فاند داشته باشن که در این صورت خیلی مناسب خواهد بود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers