02-10-2015, 12:59 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2015, 01:48 AM توسط morteza narvan.)
با سلام
قبلش میخوام تشکر کنم بابت جوابای راه گشاتون.....
اول میخواستم بپرسم که من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه مک مستر با فاند دارم؟
1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 17.77(3.75/4) (نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 18.10(3.82/4)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3)
از یه استاد هم چراغ سبز گرفتم برای اپلای.....
یه سوالم اینکه من تازه فارغ التحصیل شدم.... آیا اینا مدرک ارشد منو حتما تو پروسه اپلای میخوان، یعنی حتما باید اون 12 میلیونو بدم ازاد کنم.... من این پولو الان ندارم.... راهی هست که بعدا مدرکو بهشون بدیم
ممنون میشم منو راهنماییم کنین
قبلش میخوام تشکر کنم بابت جوابای راه گشاتون.....
اول میخواستم بپرسم که من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه مک مستر با فاند دارم؟
1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 17.77(3.75/4) (نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 18.10(3.82/4)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3)
از یه استاد هم چراغ سبز گرفتم برای اپلای.....
I reviewed your CV, I think it is very good, my sincere congratulations on your achievements
I am willing to supervise your work should you be accepted for Ph.D studies here at McMaster
The next step will be for you to fill the application forms which you can access by visiting the Department web site . You should indicate clearly that you want to work with me as your supervisor
Good luck and all the best
یه سوالم اینکه من تازه فارغ التحصیل شدم.... آیا اینا مدرک ارشد منو حتما تو پروسه اپلای میخوان، یعنی حتما باید اون 12 میلیونو بدم ازاد کنم.... من این پولو الان ندارم.... راهی هست که بعدا مدرکو بهشون بدیم
ممنون میشم منو راهنماییم کنین