02-10-2015, 02:53 PM
(02-10-2015, 08:41 AM)nasim1234 نوشته: متاسفانه ایمیلتون مناسب نیست. شما وقتی ایمیل می زنید یعنی به کار و آزمایشگاه اون استاد علاقه دارید و اطلاعات کافی دربارش دارید. ایمیل شما یه مقدار از بالا هست یعنی نگاه از بالا به استاد! که خیلی بد تلقی میشه. جاهایی که این حس نگاه از بالا رو میده اینجا لیست کردم که درستشون کنید اگه خواستید:
ّI would like to learn more about your work
این جمله رو استاد باید بگه. شما اگر بخوای بیشتر بدونی باید بری پیپرهاش رو بخونی. اون اگه علاقه مند باشه این جمله رو میگه. پس اینو حذف کنید یا بجاش یه چیزی تو مایه های این بگید
I'm so interested in projects of your lab
ّّIs this something that I can explore
این هم سوالی نیست که بپرسید. برای ایمیل اول همچین چیزی رو نمیشه گفت. تو مصاحبه میشه پرسید یا کلا نپرسید با خوندن مقالاتش ببینید میشه یا نه. کلا تنها سوالی که از استاد میپرسیم همینه که نظرت درباره رزومه من چیه؟ حتی بحث فاند رو هم تو ایمیل اول نمیگیم
I would love to discuss this with you
بله که شما دوست داری دیسکاس کنی. استاده که وقت نداره با صد ها دانشجو که ایمیل می زنن صحبت کنه. حذف کنید این رو. امیدوارم این ایمیل رو به استادی نزده باشید خیلی غیر Politeهست به قول خودشون
I am also happy to tell you more about myself
مشابه مورد قبلی این هم خیلی بده. ببینید مشخصه که شما میخواید بحث کنید و بیشتر براش حرف بزنید ولی ول باید ببینید اون استاد اصلا رزومه شما رو می پسنده یا نه. شما این رو به فارسی هم برگردونید قابل ارسال به یک استاد ایرانی هم نیست حتی.
موفق باشید
میدونم یکم درخواستم بیش از حد هست ولی امکان داره به نحوی این ایمیل رو واسه من اصلاح کنین راستش من زبانم چندان خوب نیست و میترسم بازم بعد اصلاح ایرادات زیادی داشته باشه
با تشکر