04-10-2015, 11:43 PM
(04-10-2015, 12:30 PM)مهمان نوشته: 1-رشته/مقطع : مهندسی مکانیک/ کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل : کارشناسی دانشگاه تبریز/ کارشناسی ترشد دانشگاه خواجه نصیر تهران
3-معدل کل : معدل کارشناسی 16.20 / معدل ارشد 17.83
4-نمره زبان : در حال خواندن
5-تعداد مقالات : 1 مقاله کنفراس بین المللی / 1 مقاله کنفرانس داخلی/ 1مقاله ژرنال داخلی / 1 مقاله سابمیت شده در ژرنال خارجی در مرحله Review
6-تعداد توصیه نامه ها : می تونم 3 تا بگیرم
من 3 سال میشه فارغ التحصیل شدم و از اون زمان کار می کنم. متاهل هستم. زمینه کاریم طراحی و ساخت قطعات مکانیکی هست و (برای خودم کار میکنم. شرکت شخصی) ولی زمینه پایان نامه (و مقالات) و زمینه مورد علاقه ادامه تحصیلم بیو مکانیک هستش.
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : دکترا آمریکا و کانادا و حتما فاند
لطفا میزان شانس من برای پذیرش و اقدامات لازم و پیشنهاداتتون رو بگید ممنون می شم. با تشکر فراوان
معدلتون به نسبت خوبه.
متاسفانه بدون toefl , gre نمیشه هیچ نظری داد چرا که این نمرات ممکنه ادم رو از عرش به فرش یا بالعکس ببره چه برسه به رتبه دانشگاهی

سعی کنید تمرکزتون رو بدید به این دو امتحان. ژورنال داخلی متاسفانه اهمیتی نداره. اون isi رو بچسبین!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.