05-10-2015, 06:48 PM
(05-10-2015, 03:48 PM)Bretta نوشته: Dear Applicant
The background checks will last for another 3 months.
Sincerely
Service de l'immigration/ Immigration Section /mp
Ambassade du Canada / Canadian Embassy
35 avenue Montaigne
F-75008 Paris, France
www.amb-canada.fr/visas
بچه ها پاسخ پاریس به اخرین ایمیلم
نظری دارید؟
از هر ایده ای و تجربه مشابه ای استقبال میکنم
در ضمن نباید از گذاشتن متن نامه ها اینجا ترسید
چون وقتی پرونده کامل باشه ترسی نداریم از چیزی
با سلام،
راستش من فکر میکنم روال کار به اینصورت هست که بعد از بررسی پرونده توسط ویزا افیس نوبت به یه مرحله ای مثل سکیوریتی چک میرسه و این کار رو یه دپارتمان کاملا مستقل انجام میده ( مثل اف بی ای چک برای پرونده های لاتاری آمریکا )، حالا دیگه توی ویزا افیس کار پرونده هولد میمونه تا نتیجه اون دپارتمان اعلام بشه. خوب طبیعیه که هر پرونده بر اساس کیس و متغیر های احتمالی خودش مثل تحریمی بودن شرکت محل کار، تعداد مسافرتهای خارجی و خیلی مسائل دیگه این پروسه رو زمانبر میکنن و یه واقعیت دیگه اینه که هر چه جلوتر میریم تعداد پرونده های ارسالی و انباشته شده از سایر ویزا افیس ها به این دپارتمان بیشتر میشه و طبیعتا بازه زمانی مورد نیاز برای خروج پرونده بسمت ویزا افیس هم زیاد میشه و شاید در کنار سایر مسائل مطرح شده احتمالی، یکی از دلایل کند شدن پاریس هم این باشه، یعنی اینکه حجم پرونده های خروج شده بسمت پاریس کم شده و احتمالا این بازه زمانی قبلاً 1 ماه بوده و حالا شده 3-4 ماه. ولی برتای عزیز شما امیدوار و پیگیر باش.
شاید اون افیسر با توجه به پرونده شما حدس میزنه که نهایتاً پروندتون توی بدترین حالت 3 ماه دیگه فاینال میشه در نتیجه یه عبارت کلی گفته که دیگه تا اون موقع پرونده رو پیگیری نکنید و ایمیل نزنید. ولی احتمال اینکه خیلی زودتر از اون موعد هم پاس بشین هست.