07-10-2015, 10:37 AM
(07-10-2015, 10:28 AM)مهمان نوشته: ممنون از پاسخ @ Babak
من مجرد هستم ولی نگهداری پدر و مادرم به عهده من هست و با پدر و مادرم زندگی میکنم و در ایران هم علاوه بر اینکه حقوق بازنشستگی دارم شاغل هم هستم و مجموع درامد من خیلی خوب است ، با این حال مجدد اقدام میکنم و در دوماه آینده در گردهمایی در این نشریه دعوت دارم
نظر شما در مورد اقدام دوباره چیست ؟
من چطور میتوان به آفیسر توضیح دهم که من مسئول نگهداری از پدر و مادرم هستم و آنها به من نیاز دارند و من در ایران موقعیت خوبی از نظر کار و درامد دارم
آیا اگر در دعوتنامه قبل اضافه شود که به گردهمایی در همان نشریه دعوت شده ام باز هم نوع ویزا من B-2 می باشد ؟
اگر تک فرزند هستید، میتونید مدارکی ببرید که این موضوع رو نشون بده و بگید که مسؤولیت نگهداری پدر و مادرتون به عهده شماست. اگر تک فرزند نیستید، مشکل میشه آفیسر رو با این دلیل قانع کرد.
به هر حال، مدارکی در مورد وضعیت درآمدی خودتون ببرید یا اگر در ایران ملکی دارید سندش رو همراه خودتون ببرید. در نهایت، همه چیز به نظر آفیسر بستگی داره و شاید این بار خوششانستر باشید.
اگر برای شرکت در کنگره یا گردهمایی رسمیای دعوت شده باشید، نوع ویزای شما B-1 خواهد بود، ولی از نظر شانس گرفتن ویزا خیلی احتمالا فرق زیادی نخواهد کرد.
ضمنا @ رو بدون فاصله با نام کاربری قرار بدید. من به صورت اتفاقی پست شما رو دیدم و آگاهسازیای دریافت نکرده بودم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.