08-10-2015, 12:42 AM
(08-10-2015, 12:06 AM)Amir ho نوشته: باسلام وخسته نباشید
رشته الکترونیک در مقطع کارشناسی با معدل 16.30 تا ترم 7 (6 ترم) ( سه ترم از 6 ترم الف بودم)در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیلم.
پروژه تخصصی رو با استادی از دانشکده میگذرونم که جزو 1 درصد برتر دانشمندان دنیا است و ایشون گفتند که اگر خوب کار کنم احتمال مقاله بالاست،و ایشون میتونن ریکام خوبی برام بنویسن.
با این شرایط اگر من بخوام برای ارشد به آمریکا بروم در چه رنک دانشگاه آمریکا شانس دارم که فول فاند بگیرم؟
به نظرتون اگر مقاله داشته باشم و زبان و جی ار ای رو هم سال بعد خوب بخونم و نمره خوبی بیارم و برای سال بعدش اپلای بگیرم بهتره یا در دانشگاه های ایران ادامه تحصیل بدم؟
من نمی تونم هزینه زندگی در آمریکا رو خودم بدم، فقط هزینه هایی رو که برای آزاد کردن مدرک و... که برای رسیدن به آمریکا باشه رو میتونم بدم.
با احترام.
از سوال من برداشت بدی نکنید محض کنجکاوری می پرسم. از کجا میدونید جزو یه درصد برتره؟ لیستی چیزی در این زمینه داریم؟ اگر منبع معتبری دارید خوشحال میشم بدونم
اما برگردیم سر سوالتون. نکته ای که هست در مورد آمریکا اینه که در مقطع ارشد فاند محدوده و به همین خاطر برای دکترا اپلای می کنن اکثرا. اما اگر تاکید دارید که مستر با فاند بگیرید من کانادا رو توصیه می کنم.
برای دکترای آمریکا با فاند شرایطتتون خوبه. با مقاله بهتر هم میشه. مقاله هم ندین ولی استاد ریکام ریسرچ بده (که با این توصیف که کردین میده) برای دانشگاه های خوب هم شانستون بالاست. نمره زبان هم همون طور که میدونید مهمه.
سوال آخرتون رو متوجه نشدم. اپلای کنید بهتره یا ادامه تحصیل در ایران؟ اگر سوالتون این بوده که این یه تصمیم شخصی هست. اگر هم این نبوده دوباره بپرسید تا جواب بدم.