08-10-2015, 08:36 AM
(07-10-2015, 10:45 AM)sayeh نوشته: @Babak
دوست عزیز من مدارک را در مورد بازنشستگی و شغل فعلی و برگه های سهام را ترجمه شده برده بودم سند خانه به نام درم هست و تک فرزند هم نیستم
آفیسر اصلا از من توضیح نخواست و همه چیز در حد یک سوال بود و بس یک دقیقه هم طول نکشید
در ضمن من جراحی قلب شدم و داروهای من در ایران رایگان هست میتوانم مدارک ببرم من با این سن و موقعیتی که دارم چطور میتوانم این ریسک را بکنم
که در آمریکا بمانم با توجه به این که زبان من ضعیف هست
من سال پیش از دانشگاه اقتصادی اروپا برای گذراندن یک دوره کوتاه مدیریت اجرایی بورس داشتم و اگر میخواستم بمانم در فرانسه راحتتر بودم خیلی راحت ویزا گرفتم و مدرک آن دوره هم دارم
اگر بیشتر سوال میکرد من تمام مدارک را ارئه میدادم
آیا به نظر شما اقدام بکنم با همین شرایط ؟ این سفر را حتما باید بروم
متوجه هستم و خود من هم مشکلات شبیه به شما و شاید بدتر رو تجربه کردم. در حالی که پذیرش دکترا و بورس از امریکا داشتم بهم ویزای دانشجویی ندادند. متاسفانه سفارت امریکا در این زمینه رفتار چندان عادلانهای نداره و به قول شما گاهی حتی هیچ دلیلی از شخص نمیپرسند و درخواست ویزا رو رد میکنند.
دفعه بعد هم اگر اقدام کنید مشخص نیست که رفتار متفاوتی داشته باشند و به هر صورت ریسک رد شدن زیاده. واقعیت اینه که گاهی در این جور مواقع شما هر مدرکی هم که ببرید تاثیر چندانی نداره و اگر تصمیم بر این باشه که به شما ویزا ندند، این مدارک اثری نخواهد داشت.
من فکر میکنم که احتمال نگرفتن ویزا در دفعه بعدی بیشتر از احتمال گرفتن ویزاست، ولی در صورتی که هزینه و زمان و اعصابش رو دارید، میتونید شانستون رو یک بار دیگه آزمایش کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.