06-12-2011, 01:42 AM
نقل قول:از لحاظ پیدا کردن کار بعد از تحصیل و سطح رفاه و زندگی.....و کیفیت دانشگاها.....کار رو دقیق نمیدونم (چون هنوز خودم دنبالش نرفتم)، ولی برحال کار بستگی به رشته داره...مثلا تا اونجایی که اطلاع دارم ایالت کالیفرنیا بیشترین شرکتها رو برای رشته های برق و کامپیوتر داره (بابک جان میتونه این مورد رو تصحیح کنه)...فکر نکنم بعد از اتمام درس مشکل بزرگی برای انتقال به ایالت دیگه ای وچود داشته باشه
کلا در مورد کلرادو یکم اطلاعات دارم:
در مورد دانشگاهها، باز هم بستگی به رشته داره
.مثلا colorado school of mine توی نفت (و فکر کنم معدن) خیلی کارش درسته؛ کلا بیشتر تو کار اکتشافه!...colorado state university اکثر رشته ها رو در سطح علمی خیلی خوبی ارائه میکنه...University of colorado Boulder تعداد رشته های کمتری از colorado state داره، ولی سطح علمیش خیلی بالاست....university of colorado denver در رشته های پزشکی جزو 3 دانشگاه اول امریکاست، در رشته های فنی هم تامل خوبی با بازار کار داره (چون وسط شهر Denver واقع شده و از لحاظ سطح علمی وضعیت خوبی داره، هزچند تعداد رشته های فنی خیلی زیادی نداره)
این دانشگاههایی بود که میشناختم
از لحاظ شهری بودن:
UCDenver توی فسمت Downtown شهر دنور مرکز کلرادو هست...امکانات همه چیز موجوده، رفاه مردم بالاست نسبتا (البته homeless همه جا فکر کنم پیدا بشه!)...قیمت زندگی هم به نسبه بالاست (در مقایسه با بقیه شهرهای ایالت کلرادو)
UCBoulder توی شهر کوچیکتر و سرسبز Boulder هست، امکانات به همون نسبت کمتر از دنور هست...فکر نکنم برای ادامه زندگی (پس از اتمام درس) خیلی مناسب باشه اگه به شهرهای بزرگ عادت دارین
colorado school of mine در فاصله نیم ساعتی تا دنوره، بخاطر همین امکانات زیادی در اون منطقه نیست
Colorado state university در شهر fort collins واقع شده که از دنور کوجیک اره و تقریبا شرایط مشابه بولدر داره..کمی بزرگتره (البته اونقدر سرسبز نیست)
کلا ایالت کلرادو شهرهاش نسبتا موهپایه ای و کوهستانی هستن، برای همین زمستانهای سرد(دما زیر -10) و برف داره...منطقه ای هست که ازاکثر نقاط امریکا برای اسکی میان
برای زندگی اکثر افراد ترجیح میدن که در دنور باشن (که برای بعد تحصیل منظورمه)
آدمای زیادی رو دیدم که گفته بودن میارزه حداقل یک بار آدم دنور رو ببینه(اونایی که تو کلرادو نیستن)!
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge