(06-10-2015, 09:52 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان ممنون از سايت خوب واطلاعات درست و علمي و دقيقتون
بين كشورهاي جين و تايلند و البته دقكر كشور هاي جهان بهترين كشور براي زندكي كجاست
ملاكهاي زندكي براي من ازادي .نرخ ارز بايين . اب و هواي كرم و مرطوب و اسايش و رفاه و
بيشترفت علمي و دانشكاهي و نرخ بيكاري بالاست
دوستان من مجردم و تحصيلات علمي بالايي ندارم براي شغل ازاد مثلا مغازه شيريني فروشي
يا رستوران و فست فود و اينجور جيزا و سرمايه من در حال حاضر ٣٠٠ ميليون تومان است
لطفا من را راهنمايي كرده و البته نكته مهم شرايط اسان مهاجر بذيري در ان كشور را
هم در نظر بكيريد
زندكي در كدام كشور با شرايط بالا بهتر است ؟ جرا ؟ جكونه؟
با تشكر و سباس فراوان از همكي مخصوصا اقا شاهين
شما موارد بالا رو بیان کردید بهتون عرض کنم بیشتر کشورهای شرق اسیا مهاجر پذیر نیستند بجز مالزی!!
ضمناً اگر برای کارهای تجاری بخواهبد اقدام کنید باید از طریق بخش بازرگانی اون کشور یا ایران مشاوره بگیرید تا بهتر این مهم رو اجرا کنید ضمن اینکه الان بیشتر شرایط خوب در چین فراهم است به این جهت که بستر کافی در این کشور وجود داره، مسلماً ایرانیان مقیم بهتر استقبال خواهند کرد. شرایط رو دقیق اطلاعی ندارم که چطور میشه بیزینس خودتون رو راه اندازی کنید اما عرض کردم از طریق کنسولگری یا بخش بازگانی ایران میشه کمک گرفت.
ضمناً ویزای بلند مدت میشه گرفت اما برای مهاجرت این کشورها بسیار قوانین سختی دارن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public