(08-10-2015, 06:46 PM)saaaaam نوشته: دو یا سه سال پیش یک پست گذاشتم که اگر زمان برگرده عقب چه کارهایی می کنم و از چه کارهایی خود داری می کنم
1- اول از همه شروع می کردم به اینکه خودم را بشناسم بدونم چه کسی هستم چه کسی می خوام بشم و کجا هستم و به کجا می خوام بروم
2- برای هر کاری یک ددلاین مشخص می کردم وقتی بد از یکسال تلاش نمره زبان کافی نمی اوردم یک پلن بی برای خودم تعریف می کردم .
3- همه راه ها به تحصیلات بالاتر ختم نمیشه دلیلی نداره کسی که دکتری داره از نظر مسایل اجتماعی و شخصیتی هم به اون پختگی مورد نظر رسیده باشه. من به شخصه در فنلاند انقدر افرادی دیدم که دانشجوی مستر و یا دکتری هستند ولی هنوز به اون ثبات شخصیتی که انتظار می رود ازشون نرسیدن و بیشتر تفکراتشون هنوز حول محور کارهایی که یک نوجوان 18 ساله انجام می دهد می چرخد
4- یک کاری که جدی انجام می دادم این بود که قبل از ایجاد رابطه دوستی با افراد یک محک بزنم اخلاق و شخصیتشون دستم بیاد . اینجا اعتماد و مثبت اندیشی زیاد من بهم ضزبه زد متاسفانه حتی در اروپا هم بسیاری از افراد ماسکهای ایرانشون را می گذارند بر روی صورتشون. داخل پرانتز به عکس ادما در شبکه های اجتماعی اعتماد نکنید در اینجا بعضا رفتار و سبک زندگی متفاوتی دارند! امیدوارم نکته را متوجه شده باشید!
5- در مورد مسایل مربوط به تشکیل خانواده همانطور که همیشه با خانواده مشورت می کردم باز هم به نظر انها خیلی اهمیت خواهم داد فقط اگر می شد مثلا 5 سال به عقب برگشت 100 درصد به نظرات خانوادم که قبل از خارج رفتن به فکر تشکیل خانواده باشم توجه می کردم. تازه دارم کم کم متوجه می شم چرا همیشه ایرانی های فرنگ نشین از داخل ایران همسر اختیار می کنند. علت ان خیلی ساده هست پسر ها یا دخترایی که خارج می ایند تا چند سال تحت تاثیر فرهنگ جدید هستند و رفتارهای بسیار عجیبی از خود نشان می دهند که شاید بعد از 5 سال از ورود به ثبات خواهند رسید و تا ان زمان تشکیل خانواده با این افراد بزرگترین اشتباه خواهد بود.
6- همیشه گزینه مستر دوم اقدام کردن اشتباه نیست بسیاری از موارد وقتی معدل لیسانس کمی دارید بهتر هست بجای اتلاف وقت و انرژی برای دکتری همان اولین گزینه برای مستر دوم اقدام کنید و هر چه زود تر با سیستم اموزشی در کشورهای پیشرفته اشنا شوید . واقعیت این هست بجز رشته های فنی و مهندسی سایر رشته ها در داخل کشور سطح علمی مناسبی ندارند
7- چاپ کردن مقاله که در ایران اپیدمی شده متاسفانه در جرنالهای با سطح علمی بسیار پایین نه تنها چیزی به رزومه ما نمی افزاید بلکه نوعی عامل منفی هم هست. خصوصا وقتی از تعداد دو یا سه عدد تجاوز کند. این کاری هست که متاسفانه خودم هم به دلیل جو علمی نا مناسب داخل و بی دقتی در انجام تحقیقات در ایران که از نظر علمی در رشته های علوم انسانی حداقل اکثرا تحقیقانی که من اطلاع دارم در رشته های حسابداری - مدیریت متاسفانه یا بر روی موضوعات قدیمی و فاقد نو اوری عللمی هستند و یا از نظر چهارچوب نظری مشکلات فراوان دارند. بخاطر همین برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در رشته های علوم انسانی را دارند توصیه می کنم اگر امکان دارد حتی از مقطع لیسانس برای ادامه تحصیل خارج شوند
8- همیشه همه گزینه ها را در نظر بگیرید و تنها تک بعدی ننگرید
شاد و سلامت باشید تا پست بعدی احتمالا شهریور سال بعد
درود
ممنون از پستتون
لطفا مورد 5 رو بسط بدید تا بیشتر متوجه بشیم. اینطور هم نیست که ایرانی های فرنگ نشین که حتی کمتر از 5 ساله خارج شدن از ایران همسر انتخاب کنند. ممکنه برای کسانی که سنشان بالاست صدق کنه ولی همه نه.
در حالت کلی سه نوع ازدواج داریم:
1- ازدواج با یک هموطن در در داخل کشور است (نوعی ازدواج سنتی حساب میشه به خصوص اگر شما دوست دختر یا دوست پسر در ایران نداشته باشید!)
2- ازدواج با ایرانی که چند ساله خارج از کشور هست که نمیدونم چرا خیلی ها مخالفشن.
3- ازذواج با فردی که شهروند کشور دیگریست.ظاهرا کنجکاوی خیلی ها رو سبب شده!
نمیدونم پستم شاید جاش درست نباشه ولی چون اشاره کردید بهتره کمی توضیح بیشتری بدید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.