(09-10-2015, 12:30 AM)solomon نوشته: به نام خدا سلام علیکم
بنده یه سوال بسیار مهمی دارم اگه جوابشو بدونم میتونم تصمیمات لازمو برای آینده اتخاذ بکنم.
من دانشجوی ترم 7 رشته پرستاری هستم.سال 91 در کنکور شرکت کرده و در دوره روزانه دانشگاه علوم پزشکی قبول شدم.دقیقا سال بعد مدرک کارشناسی خودمو میگیرم(یعنی سال 95)و همینطور میخوام بعد از فارغ التحصیلی در این رشته دوباره در کنکور 95 شرکت کرده و دررشته دندانپزشکی ادامه تحصیل بدم.سوال بنده اینه با شرایطی که بنده دارم میتونم در کنکور بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی شرکت کنم یا نه؟یا باید طرح و خدمت سربازیمو برم بعدا در کنکور شرکت کنم.( بنده خدمت سربازی هم نرفتم )اینو هم میدونم در دوره شبانه فقط میتونم ادامه تحصیل بدم.البته باید بگم که بنده دوره دبیرستان و پیش دانشگاهیو هم در مناطق محروم گذرانده ام.همچنین در کنکور 91 که در رشته پرستاری قبول شدم با سهمیه خانواده شهدا در کنکور شرکت کرده بودم.سوال دیگر بنده در صورت امکان شرکت در کنکور آیا میتوانم از سهمیه منطقه 3 خود استفاده کنم یا نه؟از شما عزیزان استدعا دارم که بنده را برای اتخاذ تصمیم درست با این وقت کم راهنمایی بفرمایید.از زحمات بی بدیلتان نهایت تشکر را دارم
درود
سهمیه منطقه ۳ همیشه متعلق به محل اخذ مدرک دیبلم هستش همیشه هم یک امر ثابتی هستش
اگه بخوای از کنکور سراسری باز اقدام کنی و بری دندان بزشکی که مشکل نظام وظیفه بیدا میکنی
باید یا روند رو به بالا داشته باشی (بری فوق لیسانس) یا کارت معافی یا بایان خدمت داشته باشی
در مورد محرومی ها که سوال کردید چیزی که بنده اطلاع دارم بعضی از محرومیت ها مثل مثلا ۱ سال محرومی از کنکور در مورد انصراف از دانشگاه روزانه یا از این قبیل میدونم به سهمیه های شاهد تعلق نمیگیره
اما در کل در مورد سهمیه های عادی میدونم که یک بار فقط سهم استفاده از مقطع روزانه دارند
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید