11-10-2015, 06:23 AM
سلام دوستان
این نتایج ام آر آی من هست:
مدرک تحصیلی ام هم کارشناسی ارشد هست.
اولی زانوی راست:
RT KNEE MRI
mild joint effusion is seen
High signal intensity of ACL can be compatible with tearing grade I
clinical correlation is recommended
high signal intensity is seen at medial meniscus can be according to degeneration.
دومی کمر:
LUMBAR SPINE MRI
central protrusion is seen at L5-S1 disc.
mild height loss of disc is seen at T12-L1 level.
ضمنا وزن بنده نزدیک ۱۵۰ کیلو هست که بی ام آی ام می شه ۴۳. پیش متخصص نظامی در بیمارستان گلستان ارتش هم رفتم و فقط جواب داد که "این روزها خیلی سخت معافی میدن از هر هزار نفر یک نفر". می خواستم بدونم که کمیسیون وزن من رو به عنوان عامل موثر در تصمیم قرار می ده یا نه؟ چون قطعا پارگی رباط زانو برای یک آدم ۵۰ کیلویی خیلی تفاوت داره تا یک آدم ۱۵۰ کیلویی. من سالهاست دستشویی فرنگی می رم و اصلا امکان استفاده از سرویس ایرانی ندارم. چه برسه به نظام جمع و غیره و حتی اگر معاف از رزم هم بدن همون سر پا موندن ها و دستشویی ایرانی رفتن برای ۲۱ ماه بقیه رباز هام رو هم پاره می کنه.
پزشک متخصص ارتوپد خودم که خیلی قاطع می گفت "تو رو خدمت نمی برن،بالاخره اونهایی که توی کمیسیون هستن پزشک ان و شرایطت رو درک می کنن."
پزشک متخصص دیگه ای هم که باهاش مشورت کردم گفتم خیلی با قانون هایی که در دفترچه نوشته فاصله داری.
این هم بندهای مربوط به من تا جایی که سوادم رسید و از دفترچه درآوردم:
بند 27- پارگي شديد و كامل رباطهاي جانبي و متقاطع زانوي يک پا كه باعث ناپايداري مفصل گردد:
الف) در مواردي كه چند رباط (بيش از دو رباط) پاره شده باشد : معاف دائم
ب) در موارد پارگي رباط ACL و PCL : معاف دائم
ج) د رموارد پارگي رباط ACL يا PCL بهمراه يكي از رباطهاي جانبي : معاف دائم
تبصره - براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر: معاف از خدمات رزمي
د) پارگي ACL يا PCL دوطرفه : معاف دائم
هـ) در افراد جراحي شده (دو رباط و بيشتر) همراه با اختلال عملي : معاف دائم
و) در افراد جراحي شده بدون اختلال عملي :معاف از خدمات رزمي
ز) پارگي منيسك و يك رباط : معاف از خدمات رزمي
۲۲ شهریور درخواست معافیت پزشکی دادم و هنوز نامه معرفی به بیمارستان نیومده. ضمنا اگر دوستان کسی اطلاع داره که متخصص ارتوپد بیمارستان سجاد کیه لطف کنه و اطلاع بده.
ممنون جوابتون خواهم بود.
این نتایج ام آر آی من هست:
مدرک تحصیلی ام هم کارشناسی ارشد هست.
اولی زانوی راست:
RT KNEE MRI
mild joint effusion is seen
High signal intensity of ACL can be compatible with tearing grade I
clinical correlation is recommended
high signal intensity is seen at medial meniscus can be according to degeneration.
دومی کمر:
LUMBAR SPINE MRI
central protrusion is seen at L5-S1 disc.
mild height loss of disc is seen at T12-L1 level.
ضمنا وزن بنده نزدیک ۱۵۰ کیلو هست که بی ام آی ام می شه ۴۳. پیش متخصص نظامی در بیمارستان گلستان ارتش هم رفتم و فقط جواب داد که "این روزها خیلی سخت معافی میدن از هر هزار نفر یک نفر". می خواستم بدونم که کمیسیون وزن من رو به عنوان عامل موثر در تصمیم قرار می ده یا نه؟ چون قطعا پارگی رباط زانو برای یک آدم ۵۰ کیلویی خیلی تفاوت داره تا یک آدم ۱۵۰ کیلویی. من سالهاست دستشویی فرنگی می رم و اصلا امکان استفاده از سرویس ایرانی ندارم. چه برسه به نظام جمع و غیره و حتی اگر معاف از رزم هم بدن همون سر پا موندن ها و دستشویی ایرانی رفتن برای ۲۱ ماه بقیه رباز هام رو هم پاره می کنه.
پزشک متخصص ارتوپد خودم که خیلی قاطع می گفت "تو رو خدمت نمی برن،بالاخره اونهایی که توی کمیسیون هستن پزشک ان و شرایطت رو درک می کنن."
پزشک متخصص دیگه ای هم که باهاش مشورت کردم گفتم خیلی با قانون هایی که در دفترچه نوشته فاصله داری.
این هم بندهای مربوط به من تا جایی که سوادم رسید و از دفترچه درآوردم:
بند 27- پارگي شديد و كامل رباطهاي جانبي و متقاطع زانوي يک پا كه باعث ناپايداري مفصل گردد:
الف) در مواردي كه چند رباط (بيش از دو رباط) پاره شده باشد : معاف دائم
ب) در موارد پارگي رباط ACL و PCL : معاف دائم
ج) د رموارد پارگي رباط ACL يا PCL بهمراه يكي از رباطهاي جانبي : معاف دائم
تبصره - براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر: معاف از خدمات رزمي
د) پارگي ACL يا PCL دوطرفه : معاف دائم
هـ) در افراد جراحي شده (دو رباط و بيشتر) همراه با اختلال عملي : معاف دائم
و) در افراد جراحي شده بدون اختلال عملي :معاف از خدمات رزمي
ز) پارگي منيسك و يك رباط : معاف از خدمات رزمي
۲۲ شهریور درخواست معافیت پزشکی دادم و هنوز نامه معرفی به بیمارستان نیومده. ضمنا اگر دوستان کسی اطلاع داره که متخصص ارتوپد بیمارستان سجاد کیه لطف کنه و اطلاع بده.
ممنون جوابتون خواهم بود.