(13-10-2015, 08:25 PM)ametrine نوشته: چند وقت قبل برای برآورد هزینه کار آزمایشگاهم به یک مرکز تحقیقاتی ایمیل زدم و این جواب رو گرفتم:
....To do so would be a major effort and would require close collaboration (in other words you would need to be a visiting scientist for a few months) and significant funding (e.g. 10,000 USD). Before considering such a study, we would want to learn more about the research problem and see images of the crystals and melt inclusions .....
بنظرتون میشه از این طریق برای فرصت اقدام کرد ؟؟
منظورش دقیقا از فاند مشخص چیه؟؟
ویک سوال کلی دیگه که خیلی درگیرم کرده برای کسایی که فرصت میگیرن وزارت تمام هزینه ها رو میپردازه(اقامت -دانشگاه) کلا بودجه ای که میده چقدره؟
ممنونم که توجه می کنید
اطلاعات من درباره آمریکا هست بقیه جاها رو نمیدونم.
یکی از دوستان من برای مدت شش ماه از ایران اومده. برای این ۶ ماه حدود ۴ هزار دلار دولت ایران بهش داده که خب کم هست و خودش هم از ایران پول آورده. ویزای فرصت J1 هست و تا ۱ سال اجازه کار دارند. الان ایشون دنبال کار on campusهست. بعضی دانشگاه ها گویا هزینه ای هم از فرد visitorمیگیرن اما اون به آز بستگی داره مثلا اینجا بهش گفتن ماهی ۵۰۰ بده بعد که بهشون گفت من کشورم کلا ۴۰۰۰ داده از اون ماهی ۵۰۰ معافش کردن. خلاصه روندها رو از محلی که میخواین برین بپرسین. الان طبق این ایمیل هزینه زندگی شما در اون مدت رو تخمین زدن که میشه ۱۰ هزار تا و گفتن باید این فاند رو داشته باشین. یعنی اینها به شما پولی نمیدن.
همین دوست من میگفت ایرانی ها کشورهایی مثل سوئد رو بیشتر انتخاب می کنن چون پول دولت با هزینه های اونجا تقریبا اکی میشه ولی برای آمریکا باید خود فرد کلی پول هزینه کنه.