15-10-2015, 09:43 AM
(15-10-2015, 12:24 AM)roshanak25 نوشته: دوستان من در مورد این مطلب که میگن سفارت انگلیس دیگه آیلتس مراکز ایران رو قبول نمیکنه تحقیق میکردم و در لینک زیر که سایت اصلی آیلتس هست مطلبی دیدم.
http://www.ielts.org/test_takers_informa...he_uk.aspx
من اینطور متوجه شدم که کسانیکه میخوان به uk مهاجرت کنن، بجای آیلتس جنرال، باید آزمون ielts life skills بدن که شامل اسپیکینگ و لیسینینگ هست.
در 2تیتر آخر اون لینک که فرستادم (و عکسشم ضمیمه کردم)، نوشته کسایی که برای تحصیلات تکمیلی میرن uk، در وضعیتشون تفاوتی ایجاد نمیشه و باید همون آزمونی رو که دانشگاه تعیین کرده شرکت کنن.
آیا درست متوجه شدم؟ در صورت امکان لینک رو بخونین و نظرتون رو اعلام کنین. ممنون
درود،
در مورد اعتبار مراکز ایران، لیست جدیدی در تاریخ 8 اکتبر 2015 منتشر شده که هنوز نام مرکزی از ایران در این لیست به چشم نمیخوره. پیشنهاد من اینه که همچنان از این رویکرد برای ادامه تحصیل در انگلستان استفاده کنید.
در مورد IELTS Life Skills، برای ویزاهای غیر تحصیلی استفاده میشه که علاوه بر دو نوع General و Academic شما میتونید از این آزمون استفاده کنید. این آزمون در دو سطح برگزار میشه و مناسب کسانی هست که طریقی یادگیری زبان واسشون سخته. مثل افرادی که نسبتاً سن بالایی دارن (که یادگیری زبان خارجی براشون دشواره) و یا زمان کوتاهی برای یادگیری زبان انگلیسی در اختیار دارند.
پ.ن: پیش از این در این پست در مورد این آزمون مطلبی ارائه کرده بود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers