(15-10-2015, 12:42 AM)Hessam.Mp نوشته: سلام دوستان
خواهش میکنم یکبار شسته رُفته به ما بگید این قضیه انجام دادن پروژه کسری خدمت توی ارگان های نظامی مثل سپاه، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و... چه تأثیری روی کلیرینس برای ویزای تحصیلی آمریکا داره؟
من کلی سایت رو بالا پایین کردم، آخرش متوجه نشدم چجوریاس. البته میدونم هیچ کسی نمیتونه به طور قطع و با یقین بگه اثر بد داره یا نه. یه چیزی که هست اینه که من با چن تا از دوستام صحبت کردم، میگفتن که ما هر کی رو میشناختیم که رفتن آمریکا، هیچکدومشون پروژه کسری انجام نداده بودن و بالطبع هم مشکلی بابت این قضیه نداشته اند.
واقعیتش اینه من تازه دفاع کردم و افتادم یه مدت دنبال پروژه کسری، یه جوابای اولیه ای هم گرفتم، ولی دیدم دوستام دارن با مسولاش صحبت میکنند و میگن که ما میل میزنیم تا در ارتباط باشیم ولی تو میل هیچ اسمی از خودمون نمیاریم تا مشکلی بعدا پیش نیاد. من یه مقدار نگران شدم چون اگه بخوان آمارمون رو در بیارن، خیلی راحت تر از این حرفاس که حالا توی میلی که زده مثلا اسم نیاورده باشی. بخاطر همین و بحثهای دیگه دست نگه داشتم و ادامه ندادم تا ببینم اوضاع این مورد چجوریه. اگه پروژه کسری انجام بدیم واقعا احتمال گرفتن ویزا رو پایین میاره یا نه ؟ یعنی تا حدی بیاره پایین که ارزش داشته باشه کسری نگیری و 21 ماه رو کامل بری سربازی.
ممنون میشم کسی چیزی میدونه ما رو هم در جریان بذاره.
عمده ترین عیبی که پروژه های کسر خدمت دارند اینه که مدت زمان خدمتی شما رو روی کارت تغییر میدند. مثلاً دوستی به تازگی به واسطه پروژه های کسر خدمت تنها 12 ماه خدمت کرده و همین 12 ماه روی کارت ایشون ثبت شده (فاصله بین زمان شروع دوره تا اتمام دوره) که خودش میتونه سوالات احتمالای جدیدی رو از جانب سفارت به وجود بیاره و شما باید پاسخی منطقی برای این سوالات احتمالی ارائه کنید. در صورتی که پروژه های جایگزین خدمت نخبگان این ایراد رو ندارند و مدت همان 21 ماه (مدت دوره عادی) خواهد بود. این مسأله خدمت بیشتر در مورد ویزای آمریکا تا اندازه ای حساسیت ایجاد میکنه و در مورد سایر کشورها (خصوصاً کشورهای اروپایی) تا جایی که اطلاع دارم مشکلی در این سطح ایجاد نخواهد کرد.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers