15-10-2015, 12:21 PM
(15-10-2015, 09:43 AM)Andre نوشته: درود،خیلی ممنون از پاسختون
در مورد اعتبار مراکز ایران، لیست جدیدی در تاریخ 8 اکتبر 2015 منتشر شده که هنوز نام مرکزی از ایران در این لیست به چشم نمیخوره. پیشنهاد من اینه که همچنان از این رویکرد برای ادامه تحصیل در انگلستان استفاده کنید.
در مورد IELTS Life Skills، برای ویزاهای غیر تحصیلی استفاده میشه که علاوه بر دو نوع General و Academic شما میتونید از این آزمون استفاده کنید. این آزمون در دو سطح برگزار میشه و مناسب کسانی هست که طریقی یادگیری زبان واسشون سخته. مثل افرادی که نسبتاً سن بالایی دارن (که یادگیری زبان خارجی براشون دشواره) و یا زمان کوتاهی برای یادگیری زبان انگلیسی در اختیار دارند.
پ.ن: پیش از این در این پست در مورد این آزمون مطلبی ارائه کرده بود.
ببینید من قبلا همه پستهارو خوندم، توی این فایلی که گذاشتین، واضح نوشته UK immigration application:
Anyone taking a test on or after 6th April 2015 that they intend to use in a "UK immigration application" must take one of the tests listed in table 1 at one of the approved test centres in .table 2 or table 3
توی اون لینکی که فرستادم هم به مهاجرت اشاره کرده و حرفی از ویزای تحصیلی نزده، و حتی 2 تیتر آخرشم کامل توضیح داده که متقاضیان دانشگاه ها تغییری در وضعیتشون وجود نداره.
برداشت من اینه که کلا قضیه این نیست که سفارت انگلیس مدرک آیلتس ایران رو قبول نداشته باشه. این فقط تغییری هست در روند مدرک زبان مورد نیاز برای پروسه مهاجرتی به انگلیس، که یه آزمون دیگه اختصاص دادن براش و ربطی به ویزای تحصیلی و یا اعتبار مدارک آیلتس ایران نداره.
حالا این شایعه از کجا در اومده؟ از اونجا که این آزمونی که برای مهاجرت اختصاص دادن در ایران برگزار نمیشه، فقط همین.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز