16-10-2015, 10:29 AM
(15-10-2015, 10:39 AM)ali-n نوشته: باسلام.
ببخشید، در پست های قدیمی دوستانی که به کانادا لند کردند، بعضیا گفته بودند که در فرودگاه از اونا فرم مروط به وسایلی که بعدا میخوان بیارن خواسته نشده و اونا هم چیزی بهشون ندادند. خب این دوستان بعدا اگه بخوان وسایلشون رو ببرند به مشکل بر نمی خورند؟
مورد دیگه اینکه در مورد لیست وسایل واقعا باید از تک تکشون عکس بگیریم؟ مثلا اینکه بگیم 2 تخته فرش 9 متری یا 2 عدد تابلو فرش کفایت نمیکنه؟ حتما باید عکس داشته باشیم و قیمت رو هم بگیم؟یا از تک تک وسایل دکوری باید عکس بگیریم و ارزش شون رو بنویسیم، اینکه کلی بگیم " وسایل دکوری" کفایت نمیکنه؟آخه ما هر قیمتی بگیم که واسه اونا قابل پیگیری و تشخیص نیست.
یعنی واقعا اینقدر حساس هستند سر این موارد؟یه کم نگران کننده است که آدم نتونه خب لیستش رو تهیه کنه و بعدا واسه بردن به مشکل بربخوره.
میشه لطفا دوستانی که بیشتر تجربه و اطلاعات دارند راهنمایی کنند.
سلام و درود
من به شخصه لیستی ندادم. فقط در فرودگاه سوال کردن که آیا بعدا می خواهید چیزی بیارید؟ خیلی کلی گفتم وسایل شخصی، وسایل خونه و آشپزخانه و طلاهای خودم و دخترم. آفیسر هم همین ها رو روی فرمی که داخل هواپیما پر کرده بودم ثبت کرد.
در ضمن، دوستان من و خانواده هاشون که به ونکوور سفر می کنن، هر چیزی خواستن آوردن و به مساله ای نخوردن، بدون اینکه لیست و عکس و قیمت اعلام کرده باشن.
این تجربه من بود.
موفق باشید.