16-10-2015, 08:46 PM
(16-10-2015, 07:34 PM)Hessam.Mp نوشته: ممنون بخاطر جوابت،
همین دیگه مشکل همین جاست که آفیسر میگه سربازی که 21 ماهه، پس چرا مثلا 7 ماه رفتی و بقیه 14 ماه رو چیکار کردی که البته 100 درصد خودش میدونه پروژه کسری گرفتی (در حالتیکه سایر معافیتها مثل جانبازی پدر و سابقه بسیج فعال و... را بذاریم کنار). سوال من اینجاس که این پروژه را آیا مثلا نیروی انتظامی انجام داده باشیم یا سپاه و وزارت دفاع فرقی میکنه باسه بحث بند 306 یا خیر؟ میخام ببینم اگه ریسک داره باسه گرفتن ویزا، کلا قید کسری رو بزنم و 21 ماه رو کامل برم سربازی.
ممنون از جواباتون
در حالت کلی بهتره که پروژه ها رو از محلهای غیر نظامی دریافت کنید مثل بانک حکمت و یا اتکا و ... . در چنین حالتی هیچ مشکلی نخواهید داشت. حتی نهادهای زیر مجوعه ارتش هم عمدتاً (جز حالات خاص) مشکلی ایجاد نمیکنه. انتخاب با خود شماست که چطور ادامه بدید. اگر قصد ندارید برای ویزای آمریکا اقدام کنید، به نظر من در سایر موارد مشکلی بر نمیخورید. البته اشخاصی بودند که با کسری هم تونستند ویزا دریافت کنند. عوامل زیادی در اخذ ویزا موثره.
به نظر من بهتره که برنامه ریزی کنید و تصمیم خودتون رو بگیرید. با دو تا پروژه ترجمه از نهادهایی که نام بردم میتونید حدود 10 ماه هم کسر بگیرید که مدت قابل توجهی هست و در پادگان یک روز هم یک روزه. به خصوص اگر در گردانهای پیاده تکاور خدمت کنید که هر روز یک داستانی راه میندازند و با روحیات شما بازی میکنند.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers