07-12-2011, 11:55 AM
(06-12-2011, 04:51 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها کسی در مورد تگزاس توضیح خاصی داره؟ منظورم اینه که شنیدم بسیار گرم + شرجی و مردمش بسیار مذهبی + نژادپرست هستندمن اطلاعاتم بیشتر در حد شنیدههاست و خودم هیچ وقت در تکزاس زندگی نکردم، ولی تکزاس یکی از پولدارترین ایالتهای امریکاست و چند تا از دانشگاههای خوب امریکا هم در این ایالت واقع شدهاند. تابستونهای گرم و شرجی داره، ولی برای کسی که در شهرهای گرم ایران از جمله تهران زندگی کرده شرایط آب و هوایی تکزاس نباید خیلی غیرعادی باشه.
نظر شما چیه؟
مردم تکزاس به طور کلی خیلی مذهبی هستند، ولی در مورد نژادپرست بودنشون کمتر شنیدهام. تمام دوستان من که در تکزاس زندگی کردهاند واقعا این ایالت رو دوست دارند و میگن که مردم مذهبی ولی در عین حال خاکیای داره و به طور کلی آدمهای خوبی هستند. یکی از مزایای دیگه تکزاس پایین بودن هزینههای زندگی و به خصوص هزینه مسکنه که معمولا قسمت بزرگی از هزینههای زندگی هست و با حقوق دانشجویی در اغلب شهرهای تکزاس میشه زندگی خوبی داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.