19-10-2015, 09:32 PM
(19-10-2015, 04:10 PM)rulany نوشته: ممنون بابت نظرهاتون .
راستش من دانشگاه های رنک 21 به بالا را گشتم کاملا و همه ی اساتید مورد نظر خودمو پیدا کردم. با توجه به شرایط رزومه بالا ، و فرض اینکه خیلی خوشبینانه نگاه کنم به قضیه و بتونم GRE را در این 9 ماه باقیمانده تقریبا بالای 320 بگیرم ، برای چه رنجی از دانشگاه های زیر اقدام کنم؟ مثلا:
رنک 24 ، دانشگاه Virginia tech
رنک 32 ، دانشگاه Pennsylvania state university , university park
رنک 37 ، دانشگاه Univ of Colorado -Boulder
رنک 41 ، دانشگاه Univ of California -Irvine
رنک 52 ، دانشگاه New York university -Brooklyn
رنک 52 ، دانشگاه University of Texas-Dallas
رنک 66 ، دانشگاه Colorado state university
رنک 76 ، دانشگاه Univ of Buffalo -SUNY
رنک 83 ، دانشگاه Texas tech univ
رنک 92 ، دانشگاه Florida A & M
رنک 105 ، دانشگاه University of North Carolina -Charlotte
البته خوب این تقریبا یک پنجم دانشگاه ها بودند .برای کوتاه بودن آوردم.
به نظرتون رو چه رنکی بیشتر سرمایه گذاری کنم با توجه به اینکه اپلای برای امریکا هزینه بر هم هست!واقعا هم بدون فاند نمیتونم برم،نهایتا 1 ترم. حالا چه ارشد چه دکترا مستقیم با فاند باشه فرقی نداره به اون شکل.
در مورد ایمیل زدن که به هرجایی که کار استاد میخوره ایمیل بزنید چون هزینه ای نداره فقط زمان می بره که واقعا می ارزه.
بعد موقغ انتخاب لیست نهایی یه سری (۳-۴ تا) که جواب خوب دارید رو میزنید چند تا هم جاهایی که میدونید شانستون بالاست. مثل USC
واقع بینانش میشه رنک ۴۰ تا ۸۰. البته این خیلی دقیق نیستا. چون عوامل تاثیرگذار خیلی زیادن! مثلا ممکنه یه سالی یه دانشگاهی اینترنشنال کم بگیره یا یه استادی جواب خوب بده بعد کلا دانشجو نگیره و ...
اگر ارشد برید باید به پرداخت شهریه برای ۱ یا و سال فکر کنید. اگر فاند براتون مهمه از اول برای دکترا برنامه ریزی کنید. ضمنا اگه آب هوا براتون مهمه جاهای بد آب و هوا رو حذف کنید که وقتتون در ایمیل زدن به اساتید کمتر گرفته بشه.
استونی بروک رنکش چنده؟ اونم یه نگاه بندازید.
ضمنا خیلی هم رنک گرا نباشید. استاد مهم تره در دکترا. البته دانشگاه هم مهمه اما استاد مهم تره. و بسته به هدفتون خوبیه استاد تعیین میشه. اگه میخواین استاد شین استاده باید کلی مقاله داده باشه هر سال و استاد فعالی باشه و نه خیلی جوون نه خیلی پیر. اگه میخواین برین تو صنعت باید پروژه هاش رو نگاه کنید و اینکه شاگردای قبلیش کجان الان؟ (بعضا تو سایتشون مینویسن اینارو)
کانادا هم یه گزینه خوبه. حالا اگه دربارش سوال داشتید تو تاپیکش بپرسید.