19-10-2015, 10:16 PM
(19-10-2015, 04:10 PM)rulany نوشته: ممنون بابت نظرهاتون .
راستش من دانشگاه های رنک 21 به بالا را گشتم کاملا و همه ی اساتید مورد نظر خودمو پیدا کردم. با توجه به شرایط رزومه بالا ، و فرض اینکه خیلی خوشبینانه نگاه کنم به قضیه و بتونم GRE را در این 9 ماه باقیمانده تقریبا بالای 320 بگیرم ، برای چه رنجی از دانشگاه های زیر اقدام کنم؟ مثلا:
رنک 24 ، دانشگاه Virginia tech
رنک 32 ، دانشگاه Pennsylvania state university , university park
رنک 37 ، دانشگاه Univ of Colorado -Boulder
رنک 41 ، دانشگاه Univ of California -Irvine
رنک 52 ، دانشگاه New York university -Brooklyn
رنک 52 ، دانشگاه University of Texas-Dallas
رنک 66 ، دانشگاه Colorado state university
رنک 76 ، دانشگاه Univ of Buffalo -SUNY
رنک 83 ، دانشگاه Texas tech univ
رنک 92 ، دانشگاه Florida A & M
رنک 105 ، دانشگاه University of North Carolina -Charlotte
البته خوب این تقریبا یک پنجم دانشگاه ها بودند .برای کوتاه بودن آوردم.
به نظرتون رو چه رنکی بیشتر سرمایه گذاری کنم با توجه به اینکه اپلای برای امریکا هزینه بر هم هست!واقعا هم بدون فاند نمیتونم برم،نهایتا 1 ترم. حالا چه ارشد چه دکترا مستقیم با فاند باشه فرقی نداره به اون شکل.
درود
با توجه به اینکه نظر من رو خواستید، یه توضیحی بدم چون گفته های سرکار نسیم درسته و نمیخوام تکرار مکررات کنم.
مهمتر از مساله رنک اینه که ببینید lab های کدوم دانشگاه واقعا به علاقه شما میخوره و استادای توانمند در زمینه مقالاتی که شما دادین در کجا تعدادش بیشتره. همچنین به نظر خود من البته در فوق لیسانس استاد مهم است و در دکترا بلاخره نمیشه از اسم و رسم دانشگاه گذشت. با این همه با فرض فاند کامل، من یک دانشگاه با رنک 40 با یه استاد خوب رو به دانشگاه رنک 20 با یک استاد نه چندان مطرح ترجیح میدم. واقعا در بسیاری از دانشگاههای حتی گمنام بعضا چنان استادایی پیدا میشه که وقتی google scholar رو نگاه میکنید باید ماوس رو اتوماتیک وار روی scroll down بذارید تا اینکه به ته برسید!
همچنین در usnews ببینید بودجه تحقیقاتی دانشگاهها رو ببینید کدومشون در رشته شما بیشتره. در این وبسایت هم هست. ممکنه دانشگاهی رنک 40 بودجه بسیار بیشتری از رنک 30 داشته باشه.
بازم میگم همه چیز رنک نیست. استاد و خود اون ایالت و شهر واقعا تعیین کنندس. انتخابهاتون خوبه ولی پیشنهاد میکنم بی خیال نیویورک بشید. ویرجینیا تک هم تو این چند سال اخیر حادثه کم نداشته! کالیفرنیا، پنسیلوانیا، فلوریدا و شارلوت انتخابهای خوبی هستن. متاسفانه البته یه گیزی که ماها داریم مساله فاند هست که واقعا تعیین کنندس. ممکنه مجبور بشیم از آمال هامون به خاطر مساله فاند، بگذریم.
اینکه در ارشد فاند کم هست درسته ولی خوب بنده ترم اول شهریه ندادم، و ترم دوم 14000 تا گرفتم و شهریه هم ویو شد ولی خوب احتمال فاند در دکترای مستقیم بیشتره.
پ.ن: توصیه نهایی یافتن استاد هست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.