21-10-2015, 10:27 AM
(20-10-2015, 10:24 PM)ronak25 نوشته: سلام - امیدوارم خوب باشید -می بخشید ازتون راهنمایی میخواستم من ارشدم تموم شده ولی هنوز مدرک اصلی م حاضر نیست - رشته م برق گرایش مخابرات هست و برا مقطع دکترا هم همین رشته رو ادامه میدم - زبانم متوسط هست ولی مدرک ندارم - اولویتم با آلمان بود ولی خب در حال حاضر هر کشور اروپایی دیگه هم که رشته ی منو بهتر پذیرش بده برام توو اولویت هست - میدونم که برا دکترا صحبت با استاد و پیدا کردن موقعیت خالی مهم ترین قسمت هست ولی واقعا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم ! برنامه م برا ایمیل به استادها چطور باشه ! یه اطلاعات کلی یا یه سری سایت کمکی به نظرتون چیا هستن...یه مقاله ی isi هم در مرحله ی نهایی دارم.معدل ارشدم 17/90ولی لیسانس 14/45...پایان نامه م هم 17/75( بدون مقاله)در کل ارزیابی تون چطور هست ! و آیا از دانشگاه هایی که( استادهایی که ) توو مقطع دکتری ( ترجیحا المان ) رشته ی منو دارن یا مسائلی از این دست اطلاعاتی رو بهم منتقل کنید یک دنیا ممنون میشم .
سلام
دوست عزیز اگه لطف میکردین و جزوه ویکی و تاپیک های مرتبط با پذیرش دکتری در همین سایت رو مطالعه میکردین , هیچوقت سر درگم نمیشدین.
تک تک جواب سوالات شما در پست های قبلی قابل یافت هست. لطفا اول یه مصالعه ای به اونها داشته باشین بعدا مشکلی پیش اومد ما در خدمتیم/
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana