(21-10-2015, 11:33 PM)hesam.aero نوشته: سلام مجدد،
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید. تا حالا هیچکس بهم به این صورت توضیح نداده بود،
فقط
اگه بخوام دانشگاه خیلی خوب ولی با هزینه شخصی برم، ممکنه بتونم از ترم های بعد فاند بگیرم و اینکه ارزش ریسک کردن دارد؟ (فقط هزینه دو ترم را شاید بتونم بپردازم)
بعدش هم من شنیده بودم که اگه بخوام از اول فوق لیسانس بخونم راحت تر پذیرش میدن؟( مشکل سربازی ندارم)
اگر می خواین هزینه شخصی بدید راحت تره برای مستر پلای کنید. اینکه بعد از یه سال بتونید فاند بگیرید یا نه مشخص نیست اما در موارد زیادی بودن کسایی که بعد دو ترم تونستن استاد پیدا کنن و فاند بگیرن. البته دقت کنید که بعضی دانشکده ها مستر های یک ساله دارن و بعدش میتونید برای دکترا اپلای کنید. پس گزینه هاتون زیاده. همین یک سال رو هم خیلی ها نمیتونن بدن و رقابت دکترا شدید تر از رقابت مستر بی فاند هست.
من جسته گریخته دیدم تو پست ها که سر مستر دوم برای ویزا یکم اذیت می کنن. اون رو تو تاپیک خودش بپرسید دوستان بهتر از من میدونن. از نظر پذیرش بله مستر بی فاند خیلی راحت تره.
موردی که هست اینه که کلا دانشجوی مستر رو دانشگاه رو شهریش حساب باز می کنه یعنی waiveکردن شهریه برای دانشجوی مستر (حالا فرضا بعد از یه سال) مترادف اینه که دانشگاه ۴۰ الی ۷۰ هزار دلار از دست بده (با فرض شهریه بالای بعضی دانشگاه ها) و خب سخت میشه. دکترای بی فاند نمیدونم چجوریه. اکثر دانشگاه های خوب مثل کرنل و کارنگی دکترای بی فاند نمیگیرن اصلا. یعنی همه دکتراها با فاند هستن. منظورم اینه که نمیتونید با پرداخت شهریه شانستون رو بالا ببرید. مستر های یک ساله بهترین گزینه شما هستن. ریسک کم و سال بعد هم اپلای برای دکترای همون دانشگاه یا جای بهتر