22-10-2015, 04:31 AM
(21-10-2015, 06:00 PM)Geroy نوشته: سلام، من ترم نهم و آخر کارشناسی رشته ی عمران دانشگاه خوارزمی هستم. چند ماهی هست که مقیم دائم کانادا شدم و امیدوارم برای مقطع فوق لیسانس در یکی از دانشگاه های کانادا پذیرفته بشم. در طول تحصیل یکسال مرخصی گرفتم و معدلم تا اینجا 14.9 است و به احتمال زیاد پس از پایان این ترم به بالای 15 می رسه. نمره ی تافلم 116 است. ممکنه در این مورد که از کدام دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش دارم من رو راهنمایی کنید؟
ضمنا، مرحله ی ابتدایی application دانشگاه آلبرتا رو پر کردم ولی دیروز ایمیلی مبنی بر اینکه پذیرفته نشدم دریافت کردم که خیلی پکرم کرد (هرچند بر خلاف میلم آلبرتا امسال تنها برنامه ی همراه با پایان نامه رو ارائه می داد.)
راستش ترجیحی در مورد دانشگاه ها ندارم، هر چند از اونجایی که خانواده ام ونکوور ساکنن، امیدوار بودم بتونم UBC برم ولی خب بعد از جوابی که از آلبرتا گرفتم امیدم کمتر شد. هم چنین برای رفتن به دانشگاه های فرانسوی زبان کانادا هم مشکلی ندارم اگه گزینه ای به نظرتون می آد البته مطمئنا اگه امتحان های زبان مورد نیاز قبل از ضرب الاجل های دانشگاه برگزار بشه چراکه امتحان فرانسه ای تابحال ندادم.
از اینکه طولانی شد عذر می خوام و پیشاپیش سپاسگزارم.
برای SFUو ویکتوریا اقدام کنید. اولی در شهر ونکوور هست و به معدلتون میخوره. برای UBC شانستون بالا نیست. برای ویکتوریا هم شانس خوبی دارید و در حد SFUهستش. با توجه به محل زندگی خانواده مورد های خوبتون اینها هستن. ضمنا اگر فاند نمیخواید شانستون برای SFU خیلی بالاست.