25-10-2015, 03:00 AM
(24-10-2015, 05:39 PM)automotive نوشته: سلام به آقا بایک و همه ی دوستان که با علاقه این فروم رو نگه داشتند.
آیا میشه کاری انجام بدید که با زوم کردن صفحه، به جای اینکه مطالب بزرگتر شده و اسکرول به چپ و راست به وجود بیاد،
مطالب بزرگتر بشه اما مثل آفیس یا سایت های دیگه، مطالب زیر هم بیاد و اسکرول به چپ و راست به وجوود نیاد؟
به عبارت دیگه الان حالت سایت مثل سند PDF هستش یا مثل عکس، که با زوم کردن اسکرول به چپ و راست در زیر صفحه به وجود میاد که این کار خوندنو سخت میکنه مخصوصا برای افرادی که مثل من مانیتورشون بزرگ نیست. مجبوریم از زوم خارج بشیم و نزدیک صفحه مانیتور بشیم یا اینکه زوم کنیم و برای هر خط یک بار اسکرول به چپ و یک بار اسکرول به راست داشته باشیم.
نمیدونم براتون مقدور هست و یا اینکه پیشنهاد خوبی باشه، فقط گفتم به عنوان پیشنهاد مطرحش کنم.
از تمامی افراد، از بابک عزیز تا افرادی که فقط یک پست گذاشتن تا راه رو به بقیه نشون بدهند هم بینهایت ممنونم.
میشه لطفا یک مثال از سایتی که چنین قابلیتی داره بزنید؟ تا اونجا که من میدونم زوم کردن صفحه به سرور سایت اطلاع داده نمیشه یا باعث اجرای جاواسکریپت نمیشه و در نتیجه نمیشه رفتار متفاوتی از پیش فرض مرورگر که معمولا همون اسکرول هست انجام داد، ولی با توجه به تغییرات زیاد تکنولوژیهای وب شاید چنین قابلیتی اضافه شده باشه. اگر بتونید یکی دو تا نمونه ارسال کنید بهتر میشه گفت که اضافه کردن چنین قابلیتی برای ما ممکن هست یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.